Ilgi domāju, kā pareizi un objektīvi aprakstīt mūsu lietišķo sadarbību, bet tad nolēmu, ka labāk to darīt mazāk un patstāvīgi.
Raugoties nākotnē, teikšu, ka katru centu ir vērts vadīt par roku no A līdz Z.
Iepriekš biju izmantojis kāda cita cilvēka pakalpojumus, lai mācītu metsintēzi, un tas bija murgs. Reaģentu, laika, nervu zudums. Es neesmu ķīmiķis, man bija pāris gadu pieredze ar efedrīnu, bet tas ir viss.
Kad vērsos pie viņa, viņš man visu sīki izskaidroja, atbildēja uz visiem maniem muļķīgajiem jautājumiem, pat tiem, kas nebija saistīti ar šo procesu. Mēs aizpildījām depozītu, viņš pacietīgi pagaidīja un deva man laiku savākt visu nepieciešamo, un mēs sākām. Viņš bija klāt katrā solī, vienmēr iedziļinājās, kas tieši tiek darīts, un ieteica, kādas ir alternatīvas. Pat tad, kad mēs kaut ko sabojājām, viņš mūs izvilka aiz rokas un paskaidroja. Uzreiz jūtams, ka viņš to visu ir darījis praksē un pārzina, nevis tikai teoriju. Parāda, cik vieglāk to izdarīt reālos apstākļos. Pēc tam es joprojām vērsos pie viņa pēc padoma, vienmēr ieteica kaut ko, kas vairs nebija saistīts ar mūsu darījumu.
Kopumā absolūti iesaku! Lielisks puisis un lielisks pakalpojums.
Vēlreiz paldies.
P.S. Atvainojiet par manu angļu valodu, tas viss ir tulkotājs