- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,215
- Deals
- 1
Heptāns vārās aptuveni 92 °C temperatūrā, bet hloroforms - 61 °C temperatūrā, tātad maisījums 50/50 vārīsies 77 °C temperatūrā, kas ir par 15° mazāk nekā heptāns vien. -1 barr ir defacto ideāls vakuums. Rotējošais lāpstiņu sūknis var sasniegt tikai -0,95 barr vai aptuveni -0,95 barr, bet pēdējie 30 torr vai aptuveni 30 torr ir īstā darbība. Es nedomāju, ka sūkņa atvienošana uz pāris sekundēm atbrīvos daudz ogļūdeņražu. Pati eļļa, visticamāk, ir ogļūdeņradis lielākā daļa ir.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 34
Ak, labi. Es tevi saprotu - tas saskan ar padomu novietot kameru uz viegla siltuma avota vai tā tuvumā (es to vienkārši novietoju uz sava sildīšanas kamīna, starp tām ieliku termopāri un iestatīju 50c - tad ievilku vakuumu, cik vien varēju.
Godīgi sakot, es neesmu pārliecināts, ka šis mērītājs patiešām paceļas pietiekami augstu, lai reģistrētu vakuumu visaugstākajā līmenī, jo tas diezgan ātri beidzas, bet es atklāju, ka, ja es atstāju sūkni ieslēgtu uz ilgāku laiku pēc tam, kad tas bija beidzies, es saņēmu ievērojami vairāk burbuļošanas pēdējos posmos.
Es jau tuvojos šim mērķim, par to esmu pārliecināts....
Godīgi sakot, es neesmu pārliecināts, ka šis mērītājs patiešām paceļas pietiekami augstu, lai reģistrētu vakuumu visaugstākajā līmenī, jo tas diezgan ātri beidzas, bet es atklāju, ka, ja es atstāju sūkni ieslēgtu uz ilgāku laiku pēc tam, kad tas bija beidzies, es saņēmu ievērojami vairāk burbuļošanas pēdējos posmos.
Es jau tuvojos šim mērķim, par to esmu pārliecināts....