Sveiki, Patton, jūsu atbilde mani pārsteidza, jo es domāju, ka jūs ieteiksiet diafragmas sūkni, bet tā man arī atgādināja problēmu, kāpēc es atteicos no idejas par ūdens strūklas sūkņu izmantošanu. Es mēģināju uzbūvēt vairākus dažādus variantus, sekojot Nila Sarkanā video, bet, kad sūknis bija patiešām spēcīgs, man radās uzsūkšanās, jo `venturi adapteris` (nezinu īsto nosaukumu) nespēja virzīt ūdeni un tas lēnām uzkrājās adaptera iekšpusē un pēc tam nonāca kolbā. Iespējams, ka es varu to atrisināt ar vienvirziena adapteri, bet, kad mēģināju, sūknis pārstāja radīt vakuumu (vienvirziena vārsts palīdzēja tikai ar to, ka kolbā neiekļuva ūdens). Varbūt jums ir zināma kāda laba tīmekļa vietne, kurā izskaidrotas šīs nepilnības? Vai vienkārši pastāstiet, kāpēc tas ir labāk nekā diafragmas sūkņi, lai iedrošinātu mani mēģināt vēlreiz
.
Mana lielākā problēma ar lielāko daļu sūkņu ir troksnis, kas ierobežo laiku, kad es tos varu izmantot. Kura tipa sūkņi šajā ziņā ir vislabākie? (Es zinu, ka visklusākais, iespējams, būtu vienkārši pie krāna piestiprināt adapteri, bet tas būtu diezgan dārgi, lai darbotos stundām ilgi, un tas arī nav videi draudzīgi.