- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76
Nē, absolūti tādā nozīmē, ka reakcija nedarbosies, izmantojot nedestilētu P2P, vai ne.
Tomēr galaprodukts vienmēr ir kvalitatīvāks, ja tiek izmantoti destilēti savienojumi. Un nedrīkst aizmirst, ka netīrs P2P, bez šaubām, kaitē iznākumam. Tas ir nogurdinošs darbs, bet tas atmaksājas.
Tomēr galaprodukts vienmēr ir kvalitatīvāks, ja tiek izmantoti destilēti savienojumi. Un nedrīkst aizmirst, ka netīrs P2P, bez šaubām, kaitē iznākumam. Tas ir nogurdinošs darbs, bet tas atmaksājas.
- Reaction score
- 4
Vai jūs domājat, ka, vakuumdestilējot p2p eļļu/metāna brīvo bāzi, ir absolūti nepieciešams izmērīt spiedienu sistēmā? vai arī es varu vienkārši pievienot vakuuma sūkni vakuuma adapterim jaunā tukšā pieņemšanas kolbā, kad DCM ir destilēts (jo DCM ar zemu viršanas temperatūru 50c pārtvaicēsies pat bez vakuuma), ieslēgt vakuumu, palielināt siltumu, līdz redzu pirmās p2p eļļas pazīmes, kas pāriet uz pieņemšanas kolbu, un turēt temperatūru, līdz destilācija ir pabeigta.
Vai man ir kaut kas jānozīmē vakuuma spiediens?Vai arī es varu vienkārši lēnām palielināt karstumu, līdz redzu, ka saņemšanas kolbā pārplūst eļļa?
Vai man ir kaut kas jānozīmē vakuuma spiediens?Vai arī es varu vienkārši lēnām palielināt karstumu, līdz redzu, ka saņemšanas kolbā pārplūst eļļa?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1