- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Ja es sekoju šai sintēzei un pabeidzu to, vai es varu sākt to blotēt uz savas lapas, lai iegūtu 200-300ug tabu, vai arī man ir jāievēro Viljama dampjēra sintēze (saite zemāk), lai iegūtu LSD, ko es varu sākt blotēt uz papīriem.
William dampiers sintēze:
William dampiers sintēze:
LSD sintēze no lizergīnskābes, izmantojot PyBOP: Viljams dampiers: LSD sintēze no lizergīnskābes
Reaģenti: Lizergskābe (CAS 82-58-6) 2,80 g; metilēnhlorīds (DCM; CH2Cl2) 190 ml; N,N-dietilmetilamīns (CAS 616-39-7) 1,81 g; PyBOP (CAS 128625-52-5) 5,70 g; dietilamīns (CAS 109-89-7) 0,84 g; amonija hidroksīds (NH4OH) 100 ml 7,5 M; nātrija bikarbonāts (auksts piesātināts aq šķīdums)...
bbgate.com
- Reaction score
- 1
Ja jums būtu iespējas vai zināšanas veikt šo sintēzi, jums nebūtu jāuzdod šis jautājums.
Tā ir diezgan bīstama un sarežģīta procedūra, kurā izmanto tādas procedūras kā katalītiskā hidrogenēšana, kam nepieciešamas īpašas iekārtas, nemaz nerunājot par iespējām strādāt ar bīstamām ķīmiskām vielām, piemēram, tionilhlorīdu un ciānūdeņradi. Turklāt, ja jūs būtu veicis kaut nelielu izpēti par LSD ražošanu, jūs saprastu, ka šī sintētiskā procedūra diez vai ir noderīga slepenam ķīmiķim un ka vairums LSD slepenā ražošanā iegūst lizergskābi, hidrolizējot radniecīgus (pelēkajā tirgū iegūtus) savienojumus.
Es ieteiktu izlasīt kādu vispārējās ķīmijas un organiskās ķīmijas mācību grāmatu un sākt ar vienkāršāku cita savienojuma sintēzi. Jūs, iespējams, sevi nogalināsiet, ja mēģināsiet veikt šo sintēzi ar savu pašreizējo zināšanu līmeni.
Tā ir diezgan bīstama un sarežģīta procedūra, kurā izmanto tādas procedūras kā katalītiskā hidrogenēšana, kam nepieciešamas īpašas iekārtas, nemaz nerunājot par iespējām strādāt ar bīstamām ķīmiskām vielām, piemēram, tionilhlorīdu un ciānūdeņradi. Turklāt, ja jūs būtu veicis kaut nelielu izpēti par LSD ražošanu, jūs saprastu, ka šī sintētiskā procedūra diez vai ir noderīga slepenam ķīmiķim un ka vairums LSD slepenā ražošanā iegūst lizergskābi, hidrolizējot radniecīgus (pelēkajā tirgū iegūtus) savienojumus.
Es ieteiktu izlasīt kādu vispārējās ķīmijas un organiskās ķīmijas mācību grāmatu un sākt ar vienkāršāku cita savienojuma sintēzi. Jūs, iespējams, sevi nogalināsiet, ja mēģināsiet veikt šo sintēzi ar savu pašreizējo zināšanu līmeni.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Paldies par godīgu padomu, cilvēk, tādam noob ķīmiķim kā man vajadzētu pieturēties pie importēšanas, kamēr neesmu ieguvis lielāku pieredzi.