IrisHe, Jūs sevi diezgan jauki prezentējāt, un jūsu piedāvājums bija saprātīgs, līdz es dzirdēju šo krāpšanas varbūtību... nu, ja atceraties asasīnu vārdā Boriss, varu teikt, ka nosūtot viņam paraugus bez maksas, jo viņš apmaksās transportu un visu, kas varētu būt jūsu veids, kā tikt aizturēts biznesā. Es labi zinu jūsu vēlmes, bet mēs varētu lūgt dažus materiālus vairāk vai mazāk parauga daudzumu, un mēs apsolām pretī iespēju turpināt to, ko jūs sākāt darīt, ja vien jūs neatgriezīsieties pie līdzīgas uzvedības. Es nevaru apsolīt, ka varu to izdarīt šeit, bet jums joprojām var būt solīda iespēja. Ņemot vērā, ka vārds scam nekad netiks dzirdēts par jums. Man ir sakari, kas būtu vairāk nekā tad interesē tas, ko jūs piedāvājat. Tāpēc padomājiet par to, ko var saudzēt vairāk vai mazāk parauga formā. Tā kā jūs esat 20K$ bagātāks nekā es (apsoliet, ka es cīnos ar barošanu laboratorijas izdevumu dēļ), es neprasīšu no jums neko pārspīlētu. Cilvēki, ka es parādīšu gudrību, kas viņiem ir jādara, noteikti preps es mācēšu un ieteiktu tevi kā piegādātāju. Ja produkti atbilst mūsu standartiem, un tie nav īsti augsti.