No Glitchy es saņēmu 2 gramus 4-MMC. Liels paldies, tas bija patiešām forši no jūsu puses.
Pārskats par piegādi:
Sūtījums tika nosūtīts no Vācijas uz ASV ar USPS starpniecību, par ko es nezināju, pirms saņēmu izsekošanas numuru.
Šoreiz ar mani viss kārtībā, jo tas ir neliels daudzums, un pat piegāde bija bezmaksas šim paraugam (Vēlreiz paldies).
Importējot/eksportējot, manuprāt, ir svarīgi, lai klients zinātu, no kurienes tas nāk, jo importējot tas ir pakļauts iespējamai un statistiski ticamai meklēšanai.
ASV uz ASV ar USPS sniedz bezvērtīgu drošības līmeni, jo, ja "viņi" vēlēsies pārmeklēt jūsu sūtījumu, kas nosūtīts ar USPS, viņi to izdarīs, un ātri!
Tas tikai liek man justies mazāk paranoiski par konfiskāciju, ja sūtījums tiek sūtīts no ASV uz ASV. Vai tam ir jēga?
Tas ir ļoti loģiski. Es tagad tikai rakstu no galvas par sūtīšanas pamatiem, lai zināšanas varētu sasniegt lietotājus.
Atgriezties pie tēmas!
Iepakojuma pārskats:
Parasti es ar šo informāciju šādā veidā nedalītos.
Tas bija papīra gabals, kas salocīts trešdaļās, ar nelielu aizzīmogotu mylar maisiņu, caur kuru es varēju sajust marinētu 4-MMC smaržu, pirms es to pat izvilku no papīra. Atgādināja man 2009. gadu, bet kopš tā laika muita ir nogājusi garu ceļu. Tas radīja bažas.
Produkts: