- Reaction score
- 3
Esmu redzējis paraugu apmaksas sistēmu, bet es nesaprotu, ka pircējs maksā naudu, tātad kas notiek, ja produkts nenonāk viņa rokās, es nevarēju saprast šo daļu, jo pārdevējs paņem naudu no pēdējiem posmiem.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
25 Feb
Pircēja ziņā ir izlemt, kad atbrīvot naudu pārdevējam. Pretējā gadījumā administrators tiek aicināts uz darījumu
↑View previous replies…
- Reaction score
- 3
- By Anhedonia35
Sods par ķimikālijas ievešanu valstī sākas ar 10 gadiem cietumā, vai jums nešķiet normāli, ka man ir jāveido šādi scenāriji? Veicot darījumus ar pārdevēju, es viņam došu gan savu naudu, gan savu adresi. Ja prece mani nesasniegs, es zaudēšu savu naudu. ja vīrietis sūtīs preci, bet tā iekavēsies muitā, es zaudēšu savu naudu un nonākšu cietumā, vai jums nešķiet, ka tā ir svarīga problēma?
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
27 Feb
Pērkot vai pārdodot kaut ko aizliegtu, vienmēr pastāv risks zaudēt naudu un/vai brīvību. Pirms kaut ko pērkat, ir jāpārdomā katrs solis un jāapzinās riski. Sagatavojiet adresi, kuru norādīsiet pārdevējam. Mūsu depozīta sistēma negarantē, ka jums neradīsies problēmas ar tiesībaizsardzības iestādēm. Jautājiet foruma lietotājiem par to, kā iepirkties, lai samazinātu iespējamos riskus.