- Language
- 🇳🇱
- Reaction score
- 46
Jā, mann, viss ir patiesība
Vai tas ir novecošana,ka skatoties atpakaļ laikā,valda vecas dienas?
Ore būtu digitalizācija fuck up the experiance of life.
Vecajos laikos tu gāji ārā,piedzēries kopā ar apkārtējiem cilvēkiem,iepazinies ar meitenēm vai ko tu meklēji un fiskāli satikās.
Ne tā kā tagad,pirmais iespaids ir interneta foto,mājās krēslā...VIENAM!!!
Un televīzijas manipulācijas,kas tev sniedz viedokli par to, kā domāt,nedomājot un nesagatavojot savu prātu.
Fakts,ir viegli vienkārši sekot vispārpieņemtajam viedoklim,bet vai tu domā par savu viedokli un vai tu uzdrošinies to paust un riskē tikt nošauts vai vēl sliktāk.
Fuck the digital adiction to phones to.free your self,....
Bet kā??
Vai tas ir novecošana,ka skatoties atpakaļ laikā,valda vecas dienas?
Ore būtu digitalizācija fuck up the experiance of life.
Vecajos laikos tu gāji ārā,piedzēries kopā ar apkārtējiem cilvēkiem,iepazinies ar meitenēm vai ko tu meklēji un fiskāli satikās.
Ne tā kā tagad,pirmais iespaids ir interneta foto,mājās krēslā...VIENAM!!!
Un televīzijas manipulācijas,kas tev sniedz viedokli par to, kā domāt,nedomājot un nesagatavojot savu prātu.
Fakts,ir viegli vienkārši sekot vispārpieņemtajam viedoklim,bet vai tu domā par savu viedokli un vai tu uzdrošinies to paust un riskē tikt nošauts vai vēl sliktāk.
Fuck the digital adiction to phones to.free your self,....
Bet kā??
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 383
Es domāju, ka daļa no tā ir nostalģija, bet ir zinātniski pierādījumi, kas liecina, ka mums nevajadzētu tik daudz laika pavadīt pie ekrāna. man nav nekādu saišu, bet paskatieties apkārt, pierādījumi ir visur. es jūtos vēl sliktāk par alfa paaudzi un "ipad bērniem". es jaunībā biju ipad bērns, bet tas nebija tik slikti kā tagad. jā, tehnoloģijas var būt noderīgas, ja tās izmanto ar mēru, bet neviens nevēlas ierobežot savu ekrāna laiku. mēs praktiski dzīvojam tiešsaistē. man ir daudz jautrāk, kad es eju ārā ar draugiem un tamlīdzīgi, bet es mēdzu noslēgties sevī, jo man nav motivācijas un es esmu mazliet garīgi slims. tas, ka visu laiku esmu ap tehnoloģijām, tikai pasliktina situāciju. tas ir apburtais loks un es cenšos no tā izkļūt ^^;
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Es pārtraucu skatīties tv pirms 10 gadiem. tas sūds tevi lobotomizēs.
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,071
- Deals
- 1
Es arī neskatos televīziju. Varbūt kā-to, bet nekad daiļliteratūras drāmas ziņas ect. Tā visa ir propaganda, kas veidota tā, lai jūs sadusmotu uz nepareiziem cilvēkiem. Visa diskusija par iPad planšetdatoru....jums ir jāsaprot, ka mēs patiesībā nezinām Jack Shit, bet skaļākie spekulanti parasti ir vismazāk kvalificēti. Tas ir kaut kas individuāls. Protams, katram bērnam nevajadzētu piesprādzēties pie planšetdatora, bet es pazīstu dažus, kuri to dara, un tas viņiem ir ļoti palīdzējis. Bērna interese par mācībām ir tieši proporcionāla viņa interesei par mācību priekšmetu. Bērni nemācās reizināšanas tabulas tāpēc, ka mamma un tētis draudēja kaut ko atņemt. Viņus tas ieinteresēja brīdī, kad viņi redzēja, kā to dara Power Rangers, Blaze vai My Lil Pony. Man ir konkrēti piemēri, bet tas ir pārāk tuvu tam, lai par sevi stāstītu. Cik zīmes aiz komata tu zini pi? Es pazīstu astoņgadnieku, kurš to zina līdz 35 cipariem aiz komata. KĀ daudz valodu jūs protat? Es pazīstu sešgadnieku, kurš runā un saprot četras. Šis 8 gadus vecais jaunietis var reizināt 4 cipari x 4 cipari tikpat ātri, kā jūs varat to izdarīt ar kalkulatoru. Viņam tas izdodas pareizi. Valdība saka, ka šie cilvēki ir invalīdi, bet es domāju, ka viņi ir dažādi spējīgi. Visu, ko viņi zina, viņi iemācījās no planšetdatoriem. Tas 8yo programmē tērzēšanas robotus, kurus var lejupielādēt no ģitubas. Viņam ir YouTube kanāls. Viņam nav vajadzīga nekāda palīdzība, viņš to visu var izdarīt.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 383
jums ir pilnīga taisnība. es esmu tiešsaistē jau no mazotnes, bet, kad mācījos pamatskolā, aptuveni pusi no savām zināšanām ieguvu no fiziskām grāmatām, tāpēc, iespējams, esmu nedaudz neobjektīva. elektronikas atņemšana man nekad nav palīdzējusi, un, ja nu ko, tad tikai traucējusi gan manai laimei (ne jau tāpēc, ka tā bija atkarīga no ierīcēm, bet vienkārši bija slikti, ka nebija šādas iespējas), gan mācībām. internets var būt lielisks izglītības rīks, bet tajā ir arī daudz smadzeņu satura, kas var kaitēt. Bērniem vienkārši ir vajadzīga spriestspēja, un daudziem man zināmiem bērniem tās nav. es zinu, ka ir gudri bērni, piemēram, tādi, kurus tu minēji, bet es personīgi viņus nepazīstu (ja neskaita sevi... es negribu izklausīties augstprātīga, bet man bija interese par bioloģiju, precīzāk, par cilvēka bioloģiju un dažādām slimībām, kad es biju ļoti maza. tā bija mana galvenā interese no 4-8 gadiem lol...).
un es piekrītu, ka valdībai vienkārši patīk pārspīlēt diagnozes, pārspīlēt un dažreiz pat izdomāt garīgās slimības, lai virzītu medikamentus. aiz tā slēpjas lielāka darba kārtība. viņi vēlas radīt bezgaumīgus, viendabīgus darbiniekus un, tā sakot, "turēt visus rindā". ļoti nomācoši. pat faktiskām garīgām slimībām ir savas priekšrocības. man varētu diagnosticēt šizofrēniju (man nekad nav uzstādīta oficiāla diagnoze, jo es negribu medikamentus, bet es atbilstu diagnostikas kritērijiem un man ir bijušas psihozes epizodes, kas negatīvi ietekmēja manu dzīvi. daudzi mani paziņas, šķiet, domā, ka tā ir narkotiku izraisīta, bet man bija pazīmes, kas izpaudās daudz agrāk, nekā es sāku lietot narkotikas...), un, lai gan tam noteikti ir savi trūkumi, tas palīdz manai mākslai un rakstīšanai. tā ir patiešām izteiksmīga un "svaigāka", manuprāt. turklāt dažreiz mana paranoja vairāk līdzinās intuīcijai. tā ir pareiza apmēram 50% gadījumu... lol.
un es piekrītu, ka valdībai vienkārši patīk pārspīlēt diagnozes, pārspīlēt un dažreiz pat izdomāt garīgās slimības, lai virzītu medikamentus. aiz tā slēpjas lielāka darba kārtība. viņi vēlas radīt bezgaumīgus, viendabīgus darbiniekus un, tā sakot, "turēt visus rindā". ļoti nomācoši. pat faktiskām garīgām slimībām ir savas priekšrocības. man varētu diagnosticēt šizofrēniju (man nekad nav uzstādīta oficiāla diagnoze, jo es negribu medikamentus, bet es atbilstu diagnostikas kritērijiem un man ir bijušas psihozes epizodes, kas negatīvi ietekmēja manu dzīvi. daudzi mani paziņas, šķiet, domā, ka tā ir narkotiku izraisīta, bet man bija pazīmes, kas izpaudās daudz agrāk, nekā es sāku lietot narkotikas...), un, lai gan tam noteikti ir savi trūkumi, tas palīdz manai mākslai un rakstīšanai. tā ir patiešām izteiksmīga un "svaigāka", manuprāt. turklāt dažreiz mana paranoja vairāk līdzinās intuīcijai. tā ir pareiza apmēram 50% gadījumu... lol.