Paracelsus
Addictionist
- Reaction score
- 234
Liels paldies visiem!
Pēc pārrunām ar administrāciju esmu nolēmis šajā foruma sadaļā atvērt nelielu konsultāciju telpu.
Nedaudz par sevi: Es esmu ārsts, kas specializējies psihiatrijā un narkoloģijā, un es esmu strādājis šajās jomās gadiem ilgi. Balstoties uz savu pieredzi, esmu secinājis, ka galvenā problēma ar atkarībām saistītā veselības aprūpē ir zināšanu trūkums un absolūti godīga neuzticēšanās sistēmai indivīdu vidū.
Par laimi, tādas platformas kā Breaking Bad sniedz cilvēkiem zināmu brīvību, ļaujot gan pacientiem, gan speciālistiem sazināties tieši un anonīmi, nesaistoties ar sistēmas ierobežojumiem. jā, šeit neviens nesniegs garantijas un neatrisinās visas jūsu problēmas jūsu vietā (tāpat kā visur citur). Tomēr šeit jūs varat saņemt godīgu informāciju bez maksas un bez saistībām.
Šajā tēmā jūs varat uzdot jebkuru jautājumu, kas saistīts ar veselību, vielām, atkarībām, kaitējuma mazināšanu vai citām tēmām, kas ir vai nu aktuālas, vai nedaudz nesaistītas ar šo jautājumu.
Lai gan es nevaru apsolīt, ka atbildēšu nekavējoties (visticamāk, tieši otrādi), es darīšu visu iespējamo, lai atbildētu uz katru no jums. Vēlos visiem atgādināt, ka tiešsaistes īsziņu sūtīšanai ir savi ierobežojumi ne tikai attiecībā uz atbildes sniegšanas laiku, bet arī attiecībā uz informācijas iegūšanu, kas nepieciešama objektīviem, noderīgiem un drošiem ieteikumiem.
Ja dodat priekšroku privātākai saziņai, lūdzu, sazinieties ar mani, izmantojot privātos ziņojumus.
Visbeidzot, es arī aicinu ikvienu iepazīties ar visu foruma sadaļu Medicīna un veselība, dalīties tajā ar saviem paziņām un, ja iespējams, piedalīties tās saturā. Ja jums ir zināšanas vai pieredze par šo tēmu, bet nezināt, ar ko sākt, - arī jūs varat rakstīt man.
Jebkurā gadījumā es labprāt atbildēšu uz jūsu jautājumiem un iespēju robežās sniegšu palīdzību.
Turpiniet sazināties un esiet veseli!
Last edited: