- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Es strādātu pie jums Ņujorkā par nelielu procentuālo daļu vielu. Es strādātu, lai veidotu uzticību. Šeit ir milzīgs neizmantots tirgus.
- Reaction score
- 252
- Deals
- 1
BB komanda meklē jaunus darbiniekus.
Prasības:
- Saņemt mefedrona "mirušo pilienu" 50 g daudzumā (minimālā partija darbības uzsākšanas brīdī).
- Iepakojiet 25 iepakojumos pa 2g katrā.
- Paslēpiet 25 "mirušos pilienus" drošās vietās.
Nosacījumi:
Nepieciešamais depozīts 100 eiro
Pēc produkta pārdošanas līgumslēdzējs saņems 15 eiro par katru veiksmīgi pārdoto "beigto pilienu".
15*25=375 euro + 100 euro depozīts.
Darbs vienmēr ir pieejams. Ar mums var nopelnīt no 300 eiro dienā, veltot tam tikai dažas stundas. Ja interesē, lūdzu, sazinieties ar mani privātos ziņojumos. @HEISENBERG @Madre
Prasības:
- Saņemt mefedrona "mirušo pilienu" 50 g daudzumā (minimālā partija darbības uzsākšanas brīdī).
- Iepakojiet 25 iepakojumos pa 2g katrā.
- Paslēpiet 25 "mirušos pilienus" drošās vietās.
Nosacījumi:
Nepieciešamais depozīts 100 eiro
Pēc produkta pārdošanas līgumslēdzējs saņems 15 eiro par katru veiksmīgi pārdoto "beigto pilienu".
15*25=375 euro + 100 euro depozīts.
Darbs vienmēr ir pieejams. Ar mums var nopelnīt no 300 eiro dienā, veltot tam tikai dažas stundas. Ja interesē, lūdzu, sazinieties ar mani privātos ziņojumos. @HEISENBERG @Madre
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Tātad, vai tas nozīmē, ka jūs sūtīsiet uz ASV un vai jums jau ir klienti šeit?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 27
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Fed? Lol Es tikai jautāju, vai viņi piegādā man arī klientus, lai piegādātu. Man šķiet, ka tā tas darbojas. Es neesmu pārliecināts, ka saprotu, kā viņi rīkojas. Viņi teica, ka es nopelnīšu līdz 300 eiro dienā, tāpēc es jautāju, kā tas ir iespējams? Vai viņi veic pasūtījumu viņiem, un tad es piegādāju produktu? Fed lol es esmu uz skatuves kopš 2014 es neesmu nepieciešams jūsu sūdi, kad es uzdodu viņiem jautājumu. Par to, kā tas darbojas