VISIEM, KAS UZSKATA, KA MŪSU ORGANIZĀCIJA IR KRĀPNIEKI
Tā runā visas organizācijas priekšnieks
Vispirms id vēlētos pateikt paldies visiem, kas izrādīja Valentino Cartel atbalstu šajā grūtajā laikā, un mēs gribējām, lai jūs zinātu, ka jūsu atbalsts nepaliek nepamanīts, mēs patiešām novērtējam katru no jums.
Pēdējā laikā mēs esam redzējuši dažus naidīgus, negatīvus komentārus par mūsu organizāciju, kas mūs sarūgtina, mēs saprotam visu jūsu neapmierinātību, tomēr nav patīkami redzēt, ka mūsu lojālie klienti pēc vienas nepareizas rīcības vēršas pret mums.
Lai visu noskaidrotu, biedrs, kurš vadīja šo uzņēmējdarbības nozari, ir arestēts, un viņa sesija, prototnmail un telegram ir kompromitēti. Dati viņa ierīcē ir šifrēti, tāpēc nebaidieties, ka jūs neesat apdraudēti, tomēr, virzoties uz priekšu, mēs uzskatām, ka labāk izmantot citu e-pasta adresi. Sakarā ar ziņojumapmaiņas pakalpojumu zaudēšanu jaunajam dalībniekam, kurš ir norīkots nodarboties ar šo sektoru, nav iepriekšējās informācijas, tāpēc viss, ko viņš tagad dara, viņam ir pilnīgi jauns. Tas nozīmē, ka viņš nezina nevienu no vecajiem klientiem vai viņu pasūtījumiem, tāpēc viņš lūdz cilvēkus sniegt maksājumu apliecinājumu un ziņu vēsturi ar veco dalībnieku. Katrai personai, kas pasūtīja, tika piešķirts pasūtījuma numurs, kas tika reģistrēts viņa telefonā. Tādējādi, kad viņš runāja ar iepakošanas komandu, viņi varēja attiecīgi piešķirt izsekošanas numurus. Pēc šī dalībnieka aresta mēs esam zaudējuši ļoti daudz informācijas, un šobrīd cenšamies savākt pēc iespējas vairāk, lai varētu novērst problēmas. Otra problēma ir konfiskācija, nesen tika konfiscēti daudzi mūsu nosūtītie sūtījumi, un mūsu galvenās noliktavas Francijā un Vācijā ir slēgtas, kas vēl vairāk apgrūtina mūsu organizāciju. Šīs pēdējās trīs nedēļas ir bijušas ārkārtīgi neveiksmīgas, ja es esmu godīgs pret jums.
Daudzi no jums ir izteikuši komentārus par to, ka mēs esam krāpnieki, tāpēc es ar jums runāju atklāti. Jebkuri klienti, kas palīdzēs šim jaunajam dalībniekam strādāt šajā vietnē, būs ļoti pateicīgi. Lai gan es tikko redzēju, ka mums ir atņemtas pārdošanas tiesības, kas ir kauns redzēt. Lūdzu, rakstiet mums uz e-pastu, ja rodas kādi jautājumi. Vissvarīgākais ir atjaunot uzticību, kas bija izveidojusies pirms tam. Mēs cenšamies to panākt, sniedzot ikvienam ne vairāk kā 75 % atkārtotu nosūtīšanu atkarībā no viņa situācijas. Lūdzu, sūtiet mums e-pastu, norādot darījuma apliecinājumu, savu sākotnējo pasūtījumu, cik daudz, ja vispār ir, no tā ir saņemts, un piegādes adresi. Mēs ceram uz jebkādām jaunām biznesa iespējām, kas nonāks mūsu ceļā.
Informācija par pasūtījumiem, kas veikti no 25. sept. līdz 2. oktobrim, ir zaudēti uz nenoteiktu laiku. Visi jaunie pasūtījumi, kas veikti no 5. septembra, kad mēs atsākām darbību, ir apstrādāti, ja vien tie nav veikti, izmantojot bbgate vietni. Paldies par sapratni. Palieciet drošībā, mani cilvēki.
The Boss