🔍 Most Wanted!

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,888
Deals
666
Mēs meklējam ķīmisko vielu piegādātājus visā pasaulē. Lūdzu, atstājiet šeit saites uz piegādātājiem, kurus jūs pazīstat un kuriem uzticaties.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
410
Un vai jums ir ērti dalīties ar savām metodēm, lai tās importētu? Tā ir nosūtīta citai personai vai uz vakanto adresi, vai kāds ir jūsu triks? (Es pilnībā saprotu, ja jūs atsakāties atbildēt, protams, :).

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
88
Vienkārši izmantojiet pareizas (savas) detaļas. Jūs piesaistāt lielāku uzmanību, izmantojot tukšas adreses, pastkastītes vai citas konstrukcijas. Ja viņi jūs gribēs, viņi tik un tā jūs saņems.

Pārliecinieties, ka pārzināt vietējos likumus, un pārliecinieties, ka jums ir "kaut cik" ticams stāsts.

Last edited:

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
52
Vai jūs, iespējams, varētu tikt galā ar 2000 litru GBL nosūtīšanu mēnesī un nosūtīt to man. Man ir uzņēmējdarbības licence, kas ir saistīta ar to, bet es labprāt saņemtu kā kaut ko citu, kam, iespējams, pievienots pārtikas krāsojums, lai es pārliecinātos, ka tas netiek uzskatīts par GBL. Es būtu mūžīgi jūsu parādnieks, un es apsolītu tuvākajā laikā uzcelt jums pieminekli?

pingu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Do you know how to comunicate with PGP AES-256 Encryption?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,331
Deals
1
Mans kaimiņš maksā visaugstāko cenu par
4m-propriofenonu
2b-4m-valerofenons
fenilmagnija bromīds un citi grignardi
Dimetokaīna HCl
Daudzas citas ķimikālijas,
bet tās ir jāsūta tikai iekšzemē, tikai no ASV-2-ASV. Nekas no Ķīnas vai Polijas. Nekas netiek cauri muitai. Kāds drosmīgs cilvēks varētu to importēt pa kilogramiem, sadalīt un tālāk pārdot ar milzīgu peļņu.
Šajā pašā lapā ir sludinājumi par 125 USD/kg d-kaīna HCl no Ķīnas, mans kaimiņš maksātu 10 reizes vairāk.

Field7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
37
I think prices are more realistically in the area of ~3000+ USD from the factory.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
80
2c-H. Kāpēc tas ir grūtāk iegūt skābo anhidrīdu es varu pat iegūt cianogēnbromīdu un ledusskapja trauku, bet 2c-H jūs domājat, ka es lūdzu raķešu palaidēju padarīja manu Scopes vienkārši pārāk šaurs jebkādi ieteikumi

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
I know this is kinda old but I just sent u a pm hope thats ok

Balthazar

Don't buy from me
New Member
Language
🇧🇬
Reaction score
14
It's not a good idea to publish which supplier you get your reagents from because Interpol is here collecting information. These things should be kept secret.