Kaip sakė KurtV,tyrinėkite ir rinkite informaciją, kur tik galite. Turiu paslėptą kamerą, kuri mato, kaip važiuoja visos pašto tarnybos, ir ten, kur esu, 6 dienas per savaitę dirba tie patys siuntų pristatinėtojai, ir jie kasdien važiuoja beveik tuo pačiu laiku. Susipažinkite su tokiais dalykais, tada, jei pastebėsite ką nors ne taip, tai gali būti ženklas. Aš naudoju skirtingų kaimynų adresus, bet vis tiek stebiu viską, kas keista. Tačiau kaimo vietovėje lengviau, kai kažkas ar kažkas neįprasto sukasi pro šalį. Kartą dėl "usps vėlavimo" siuntinys vėlavo 2 dienas, ir tai galėjo būti niekis, bet po to tą adresą sudeginau tik tam atvejui. Taip pat turiu vieną žmogų, kuris priima siuntas už tam tikrą kainą, ten siunčiu visus didesnius užsakymus. Jiems liko gyventi tik tiek laiko, kad, jų manymu, jie turi labai mažai ką prarasti, kol aš jiems duodu šiek tiek gėrybių, jie lieka laimingi. Taip pat pažįstu vaikiną, kuris kiekvienais metais lapkričio-gruodžio mėnesiais dirba su "ups". Jis padeda keliems vairuotojams pristatyti prekes ir pernai sutiko šaunų vairuotoją, kuris padeda ir dabar. Vyrukas jam praneša, kai pateikiamas užsakymas, ir vairuotojas stebi, ar nėra siuntinio su konkrečiu vardu ir adresu, nuskaito jį kaip pristatytą ir nuveža namo, o vyrukas jį pasiima. Tai vienas geriausių mano matytų pristatymo metodų, nes dėl jo jūs 100 proc. nepateksite į radarų akiratį, o vairuotojas neturės jokių rūpesčių. Jei siuntinys bus apvogtas, jam apie tai bus pranešta, nes jis yra jo maršrute, o siuntinys bus išsiųstas atsitiktiniu vardu ir adresu jo įprastame maršrute, todėl visiškai su niekuo nesusijęs. Tiesiog turite įsitikinti, kad jūsų pardavėjas siuntas siunčia naudodamasis būtent šia paslauga, antraip kas nors gaus didelę staigmeną pašte.