- Reaction score
- 19
Suprantu, ką turite omenyje. Nesu naujokas narkotikų pasaulyje. Esu naujokas sytetinių vaistų pasaulyje. Bet ne jo pardavime.
Aišku, esu labai atsargus. To paties tikiuosi ir iš kitų. Bet turint tinkamą kontaktą daug kas įmanoma. To žmogaus pastangos tikrai nenueis veltui.
Ar turite man kokių nors patarimų?
Ar turėčiau tiesiog atverti temas informacijai nuo A iki Z? Jau mačiau čia vaizdo įrašą, kaip padaryti SPEED. Tai malonu dėl žinių. Labiau ieškau patirties su kokia nors didesne įranga. Žinoma, noriu pradėti ir nuo mažesnės. bet ketinimas kalba pats už save. Mane domina tik MDMA/Ecstasy ir SPEED.
Ačiū už komentarus.
Aišku, esu labai atsargus. To paties tikiuosi ir iš kitų. Bet turint tinkamą kontaktą daug kas įmanoma. To žmogaus pastangos tikrai nenueis veltui.
Ar turite man kokių nors patarimų?
Ar turėčiau tiesiog atverti temas informacijai nuo A iki Z? Jau mačiau čia vaizdo įrašą, kaip padaryti SPEED. Tai malonu dėl žinių. Labiau ieškau patirties su kokia nors didesne įranga. Žinoma, noriu pradėti ir nuo mažesnės. bet ketinimas kalba pats už save. Mane domina tik MDMA/Ecstasy ir SPEED.
Ačiū už komentarus.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 47
Jei norite didelio masto, pavyzdžiui, iš apaano gaminti a-oilį, ir norite per savaitę konvertuoti 1000 kg apaano, jums reikia:
2 x 1200 kg indo su maišykle
2 x 200 l garų distiliavimo rinkinio
1000 kg apaano
1250L fosforo
1000L formamido
350L skruzdžių rūgšties
500kg kaustinės sodos
Manau, kad jums reikia apie 200 tūkst. eurų, gal net šiek tiek daugiau. Gera vieta jos Olandijoje kainuoja apie 7500/10000 eurų per savaitę. O pelnas už a-oilį dabar labai mažas. Alyvos kaina dabar yra apie 525-600 eurų už litrą.
Jei jums reikia daugiau informacijos apie ką nors, parašykite man žinutę, aš taip pat esu iš Nyderlandų.
2 x 1200 kg indo su maišykle
2 x 200 l garų distiliavimo rinkinio
1000 kg apaano
1250L fosforo
1000L formamido
350L skruzdžių rūgšties
500kg kaustinės sodos
Manau, kad jums reikia apie 200 tūkst. eurų, gal net šiek tiek daugiau. Gera vieta jos Olandijoje kainuoja apie 7500/10000 eurų per savaitę. O pelnas už a-oilį dabar labai mažas. Alyvos kaina dabar yra apie 525-600 eurų už litrą.
Jei jums reikia daugiau informacijos apie ką nors, parašykite man žinutę, aš taip pat esu iš Nyderlandų.
- Reaction score
- 4
Prašome DM privačiai reikia pagalbos su MDMA ir pasiruošę paaukoti švietimui, jei tai naudinga.