IrisHe, Jūs prisistatėte gana gražiai ir jūsų pasiūlymas buvo protingas, kol neišgirdau šios sukčiavimo tikimybės... Na, jei prisimenate asasiną vardu Borisas, galiu pasakyti, kad siunčiate jam mėginius nemokamai, nes jis sumokės už transportą ir visa tai gali būti jūsų būdas būti sulaikytas versle. Puikiai suprantu jūsų pageidavimus, bet mes paprašytume tam tikrų medžiagų daugiau ar mažiau mėginių kiekio ir mainais pažadame galimybę tęsti tai, ką pradėjote daryti, jei tik negrįšite prie panašaus elgesio. Negaliu pažadėti, kad galiu tai padaryti čia, bet vis tiek galite turėti solidžią galimybę. Atsižvelgiant į tai, kad apie jus niekada nebus girdimas žodis sukčiai. Turiu ryšių, kurie būtų daugiau nei suinteresuoti tuo, ką siūlote. Taigi pagalvokite apie tai, ką galima sutaupyti daugiau ar mažiau pavyzdžio forma. Kadangi jūs esate 20K$ turtingesnis už mane (pažadu, kad man sunku maitintis dėl laboratorijos išlaidų), aš neprašysiu iš jūsų jokio perdėto dalyko. Žmonės, kuriems parodysiu išmintį, kurią jie turi padaryti, tikrai paruoštukus aš išmokysiu ir pasiūlysiu jus kaip tiekėją. Jei produktai atitiks mūsų standartus, o jie nėra labai aukšti.