Kadangi nenorėjau pirkti didelės metalinės skardinės, nusipirkau Acetono nagų lako valiklio. Jis šimtaprocentinis, bet nepastebėjau, kad jame yra nedidelis kiekis denatonio benzoato, apie kurį anksčiau nebuvau girdėjęs, bet, matyt, dabar jo pradeda dėti į viską. Denatonio benzoato į viską pradėta dėti todėl, kad tai, matyt, yra pati karčiausia žmogui žinoma medžiaga. Ji tokia karti, kad į acetoną įdėjus nedidelį jos kiekį, žmogui beveik neįmanoma jo išgerti. Niekada negalvojau apie acetono gėrimą, bet, matyt, daugelis merginų per nagų lako vakarėlius tai daro (net nežinojau, kad nagų lako vakarėliai yra toks dalykas). Jo pradėjo dėti į antifrizą, kad šunys jo negertų.
Matyt, jo kartumo riba yra 0,05 milijoninės dalys (ppm). Kalbant anglių kasybos kalba, tai yra 1/2 gramo metrinėje tonoje! Tai yra 1/2 mm KM! Žmonėms maždaug nuo 10 ppm kartumo ribos gerklė užsidaro ir burna pradeda nekontroliuojamai daryti viską, kad išstumtų kartumą. Paprastai tai sukelia į šleikštulį panašų kaklo įtempimą. (ką tik perskaičiau, keista, aha)
Šiaip ar taip, norėjau sužinoti, ar kas nors kitas su tuo susidūrė, ir gauti patarimų.
Šiuo metu šaldiklyje turiu acetono, paruošto gerai nuplauti kokį nors produktą. Kadangi vartoju per burną, nerimauju, kad dėl denatonio benzoato išvalytas produktas taps per daug kartus, kad jį būtų galima nuryti. Aš bandau ->
Mano planas yra tiesiog šiek tiek išvalyti ir pažiūrėti, kaip seksis. Galvoju, kadangi produktas pats savaime paprastai būna labai kartus, kas iš to, kad jo šiek tiek daugiau? Be to, galvojau pabandyti kokakolos, kad ją suvalgyčiau. Bet, jei jis toks kartus, kaip prognozuoju, tai gali būti daug kolos vienu prisėdimu?
Esu 90 % įsitikinęs, kad jei užgerčiau ją viskiu ar tekila, mano burna nepastebėtų, kad ją apgaudinėju, kol nebūtų per vėlu! Tuomet paskui tai tramdykite su kola, o gal šaukštu cukraus? Bet deja... Aš nustojau gerti. Tuo metu atrodė gera mintis
Palinkėkite man sėkmės!