Gautas atsiliepimų pavyzdys.
Gavau pavyzdį 4mmc jis mane pasiekė tik per maždaug 3 dienas! Atidariau pakuotę, kuri buvo puikiai supakuota ir saugi. 4mmc pats buvo miltelių pavidalo, taip pat su nedideliais kristalinių uolienų gabalėliais ir skeveldromis. Susmulkinus buvo gražūs kreminiai milteliai ir omg tas kvapas mane sugrąžino į laikus, kai tai buvo legalu! Paėmė keletą linijų, kurie šiek tiek akių vandens ir sakydamas greitai nusileido mylėjo lašelinę, alao tai buvo išbandyta per IV ir aš turiu pasakyti, kurie yra geriau nei šaudymo iki metamfetamino iš karto euforija turėjo atsisėsti leisti prakaito lašai ir tada pradinis skubėjimas mano akys buvo klibėjimas ir giliai kvėpuoti po 10 minučių ar taip atsikėlė rehidratacija. Stimuliuojantis poveikis, kuris tęsėsi po to, leido man labai sutelkti dėmesį į darbą, namų tvarkymą ir pan. 10/10 labai rekomenduojama
jei norite, kad mkat nuo senų laikų, tai čia jis neišnyko šis 4mmc yra geriausias mėginys, kurį neseniai turėjau 4mmc nėra mano įprastas bandymas, aš daugiausia bandau RCS, nes buvo rc bendruomenėje ir produktuose 15 metų. bet mielai išbandysiu bet ką.