- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
aptikta klaida.
1. noriu įnešti sumą į XMR, kuri yra patvirtinta.
2. nueikite į ***/apskaita/pinigų dėžutė/ ir pasirinkite xmr --> įmokėti
3. tada pasirenku sumą EUR arba USD. ši suma kažkokiu būdu konvertuojama į xmr ir sugeneruojamas adresas.
4. bet jei į šį adresą pervesiu kokią nors didesnę sumą, nei gavau 3 žingsnyje, nusileis tik 3 žingsnio suma: likusi dings.
1. noriu įnešti sumą į XMR, kuri yra patvirtinta.
2. nueikite į ***/apskaita/pinigų dėžutė/ ir pasirinkite xmr --> įmokėti
3. tada pasirenku sumą EUR arba USD. ši suma kažkokiu būdu konvertuojama į xmr ir sugeneruojamas adresas.
4. bet jei į šį adresą pervesiu kokią nors didesnę sumą, nei gavau 3 žingsnyje, nusileis tik 3 žingsnio suma: likusi dings.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
13 Apr
Dirbame tam, kad galėtume papildyti laisvą kiekį, negeneruodami jokio konkretaus kiekio.
Jei susidūrėte su tokia situacija, susisiekite su manimi ir mes ją ištaisysime.
Jei susidūrėte su tokia situacija, susisiekite su manimi ir mes ją ištaisysime.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
problema yra ne tik šiame kiekyje.
po to, kai pervedžiau mokėjimą iš savo xmr piniginės į jūsų adresą, iš mano piniginės nebuvo galima atlikti jokios kitos operacijos.
kiekvienas bandymas prisijungti su seinu eina į sinchronizavimą amžinai.
techniškai galiu įeiti į savo paskyrą, bet negaliu sinchronizuoti savo sumos ir atlikti jokių veiksmų. taigi, ji atrodo arba kaip "laukianti", arba kaip "užblokuota".
nežinau, kokia priežastis, bet manau, kad ši problema susijusi su šiuo mokėjimu, nes ji atsirado iš karto.
po to, kai pervedžiau mokėjimą iš savo xmr piniginės į jūsų adresą, iš mano piniginės nebuvo galima atlikti jokios kitos operacijos.
kiekvienas bandymas prisijungti su seinu eina į sinchronizavimą amžinai.
techniškai galiu įeiti į savo paskyrą, bet negaliu sinchronizuoti savo sumos ir atlikti jokių veiksmų. taigi, ji atrodo arba kaip "laukianti", arba kaip "užblokuota".
nežinau, kokia priežastis, bet manau, kad ši problema susijusi su šiuo mokėjimu, nes ji atsirado iš karto.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Kodėl rašote man į asmenines žinutes ir čia? Leiskite man rytoj jums atsakyti, o jūs pratinkitės prie kantrybės.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
PM atsakėte man, kad nežinote priežasties, todėl ir iškėliau šį klausimą bendrai diskusijai: Galbūt su ta pačia problema susidūrė ir kiti naudotojai?
Manau, kad tai rimta problema, jei kelias dienas nuo atlikto pervedimo į atsitiktinį adresą negaliu gauti prieigos prie savo piniginės.
Manau, kad tai rimta problema, jei kelias dienas nuo atlikto pervedimo į atsitiktinį adresą negaliu gauti prieigos prie savo piniginės.
Last edited:
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
taip, suprantu, kad tai "bendra problema". bet dabar ji tęsiasi jau daugiau nei 48 valandas nuo tada, kai mokėjimas buvo sėkmingai atliktas į jūsų piniginę.
sutapimas? nesu tikras.
nesakau, kad tai problema, sukurta iš jūsų pusės tyčia... ahahah...
bet manau, kad tai gali būti susiję su jūsų adresų generavimo algoritmu ar kažkuo panašiu.
tikėkimės, kad per 2-3 dienas man pavyks jį atblokuoti: yra užšaldytų monetų, net negaliu pateikti naujo užsakymo, kad nusipirkčiau savo fckng žolės((((
sutapimas? nesu tikras.
nesakau, kad tai problema, sukurta iš jūsų pusės tyčia... ahahah...
bet manau, kad tai gali būti susiję su jūsų adresų generavimo algoritmu ar kažkuo panašiu.
tikėkimės, kad per 2-3 dienas man pavyks jį atblokuoti: yra užšaldytų monetų, net negaliu pateikti naujo užsakymo, kad nusipirkčiau savo fckng žolės((((
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Kokią piniginę naudojate?
Atsakyti nereikia, tiesiog importuokite raktus į kitą piniginę ir sinchronizuokite ten.
Atsakyti nereikia, tiesiog importuokite raktus į kitą piniginę ir sinchronizuokite ten.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Iš pradžių jis buvo sukurtas xmrwallet.com
Na, kelis kartus bandžiau importuoti savo raktus į kokią nors kitą piniginę: buvo naudojama mymonero programa ir žiniatinklis, o rezultatas tas pats: sinchronizavimo problema.
Atrodo, kad mano paskutinis sandoris nebuvo tinkamai apdorotas ar kažkas panašaus, tiksliai nežinau
Na, kelis kartus bandžiau importuoti savo raktus į kokią nors kitą piniginę: buvo naudojama mymonero programa ir žiniatinklis, o rezultatas tas pats: sinchronizavimo problema.
Atrodo, kad mano paskutinis sandoris nebuvo tinkamai apdorotas ar kažkas panašaus, tiksliai nežinau
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
UPD: pagaliau gavau prieigą prie savo lėšų su keista pinigine "monerujo". Šalia šios dabar pavyko sinchronizuoti visus duomenis.