Sveiki, mano draugai. Aš tiesiog noriu pasigaminti keletą Metų. Problema ta, kad neturėjau daug cheminės patirties, kai kalbama apie sintezę. Daugiausia noriu Jį parduoti, todėl kokybė gali būti šiukšlinė, bet galbūt noriu išbandyti šiek tiek savo Produkto, todėl Jis neturėtų būti tikrai labai toksiškas. Kaip galėčiau pasigaminti pigų, lengvai pagaminamą metamfetaminą su cheminėmis medžiagomis arba daiktais, kuriuos galiu nusipirkti vidutinėje Europos parduotuvėje? Jis neturi būti grynas, kristalizuotas ar pan. Tai turėtų būti tik vartotinas, o ne pavojingas ir ne mirtinas Metas. Galvojau, kad galėčiau jį gaminti kaip šios Redneck 2 Littre Bottle versijos arba šios graikiškos ir afrikietiškos šūdinos kenksmingos versijos. Galbūt galėtumėte pasidalyti ir saugiais Meth pjaustymo metodais. Ačiū Tikiuosi, kad nesulaužysiu jūsų chemijos širdžių šiuo rimtu klausimu, bet prašau, pasakykite man ir žiūrėkite į tai kaip į žalos mažinimą, kad nepadaryčiau ko nors ne taip ir atsitiktinai nenužudyčiau savęs.