Sveiki, puikiai parašyta!
So manny respect for u guys bringing this up / take time to share with us!
Tačiau 1 dalykas man kelia sunkumų.
Šis forumas mane išmokė, kad amfetaminas turėtų būti baltas, kitos spalvos yra (klaidingos), susijusios su sinteze, pirmtakais / nuodų likučiais...
Žinau, kad įprasta, jog galutinio produkto spalva šiek tiek pasikeičia, bet jūsų galutinis produktas yra tik visiškai geltonos / oranžinės spalvos ?
Kas su tuo susiję?
So manny respect for u guys bringing this up / take time to share with us!
Tačiau 1 dalykas man kelia sunkumų.
Šis forumas mane išmokė, kad amfetaminas turėtų būti baltas, kitos spalvos yra (klaidingos), susijusios su sinteze, pirmtakais / nuodų likučiais...
Žinau, kad įprasta, jog galutinio produkto spalva šiek tiek pasikeičia, bet jūsų galutinis produktas yra tik visiškai geltonos / oranžinės spalvos ?
Kas su tuo susiję?
GhostChemist
Expert
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 224
Sveiki, alterego!
Taip, tai faktas, kad grynas amfetaminas turi baltą spalvą.
Geltona Amfetamino spalva atsiranda būtent dėl jo oksidacijos.
Pavyzdžiui, tirpikliui garuojant jo virimo metu ir laikymo metu veikiant orui.
Be to, geltoną spalvą galima priskirti geležies druskų ir natrio sulfato priemaišoms.
Ateityje atlikdami mokslinius tyrimus toliau tai tirsime ir skelbsime naujus tyrimų duomenis.
Taip, tai faktas, kad grynas amfetaminas turi baltą spalvą.
Geltona Amfetamino spalva atsiranda būtent dėl jo oksidacijos.
Pavyzdžiui, tirpikliui garuojant jo virimo metu ir laikymo metu veikiant orui.
Be to, geltoną spalvą galima priskirti geležies druskų ir natrio sulfato priemaišoms.
Ateityje atlikdami mokslinius tyrimus toliau tai tirsime ir skelbsime naujus tyrimų duomenis.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
- By waltjr5858
-
23 May
Ar vaizdo įraše, kurį minite, vyksta redukcija natrio borohidridu? Turiu didžiulę problemą dėl šios sintezės.... ar galite padėti? Man pavyko vieną kartą, o visi kiti buvo nesėkmingi. Esu tai daręs pakankamai kartų, kad tikrai galėčiau išsamiai atsakyti, ką darau, todėl tikriausiai galėtumėte gana greitai padėti... Ačiū.