A kristályos mefedron legegyszerűbb receptje

Barocco

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Szia, a benzolról, van-e mód arra, hogy valami mással helyettesítsük, mivel a nyilvánosság számára tilos itt megvásárolni.

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Szerintem a toluolnak működnie kell, mert ez csak a Freebase oldószere. De im csak egy kezdő.

blosuetoday

Don't buy from me
Resident
Reaction score
35
Hogyan 25%, ha rámutatott, hogy ~50g-ot kapott?

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Ha valaki a metilamin 40% metilamin hcl-ből NaOH-val metilamint készít, szükséges-e a metilamint desztillálni, vagy a NaCl-t benne lehet hagyni a keverékben?

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
És mi a helyzet az acetonnal? Elég a barkácsáruházi aceton, vagy szükség van a desztillálásra és szárításra MgSO4 felett?

És egy másik hülye kérdés: képes valaki destillálni egy Copper stillben, vagy egy laboratóriumi glasware még mindig ajánlott?

Last edited:

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Az előző kérdéseimmel kapcsolatban most egy kicsit kísérleteztem, és úgy gondolom, hogy a NaCl a vízrétegben marad, és azzal együtt elválik. A barkácsáruházból származó aceton elég kell, hogy legyen, mert az úgyis HCl + H2O-val keveredik, így egy bizonyos mennyiségű víz nem probléma. @OutLaw Mit gondolsz erről? Helyes az elmélet?

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
És még egy kérdés: a szintézis nyomást hoz létre? Mert a szalagot tömítőanyagként használják. Vagy hő keletkezik? A teljes szintézist el lehet végezni műanyag palackokban? Az utasítások nagyon jók, de hiányolok néhány mellékes tényt, amelyek részletesebben leírják a folyamatot, hogy jobban összeállíthassam a szükséges eszközöket.

Nagyon köszönöm a választ egy kis idő múlva

gamling

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Szia, én vagyok ın Törökország.Hol található metilamin?

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Akkor tehát mi a legegyszerűbb módszer a hozamok maximalizálására, miközben ugyanazt az eljárást tartjuk fenn?

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
59
u have all in video

View previous replies…

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Mi a fő tényező, amely befolyásolja az általános élesztőt ebben az esetben, az NMP és az etil-acetát használata?

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
59
THF etil-acetát nmp benzol dcm toulen ksylen u használhatja, ha u tette jó szintézis u kap u u u ugyanazt a súlyt és % tiszta termék

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
@Az alkimista;
Képzés és nem hogyan. De volt, ahol egyszerűbb módon kevesebb hibaforrással (minden csak 1 üveg, 2 főzőpohár, pipetta és pyrexx tál. ÉS imidiatlanul kristályosítasz, anélkül, hogy előbb porszárítással szárítanál).

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Ez az a stílus, ami engem érdekel. Ez a szintézis csak vízzel való öblítést igényel, mások etil-acetát oldatot javasolnak. Ha a bezolt DCM-mel helyettesítem, elegendő-e a víz, vagy más oldószerek jobb eredményt adnak?

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Még nem jutottam el odáig, hogy az oldószereket kezelni tudjam. Csak annyit tudok, hogy a DCM nehezebb, mint a víz, a benzol/toluol pedig könnyebb. Ez teszi a különbséget. Ha a savasítás során a sav először a szabadbázissal találkozik az oldószerrel, akkor a mef közvetlenül flokkulál. Ha azonban a sav először a vízréteget éri el, akkor az savas lesz, és a szabadbázis a vízbe kerül. A második változatban a vízréteget ezután eltávolítjuk, és kristályosodni tesszük. A DCM réteg szennyeződik.

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Ez egy jó pont. Köszönöm. Azt hiszem, akkor az aceton lesz. Mintha a reakciót DCM-ben végeznénk, majd az oldatot vízzel átöblítenénk, a rétegeket szétválasztanánk, és a vizet később szemétbe dobnánk. Aztán az olajréteget fogd és keverd össze acetonnal savasítás előtt. Lehet, hogy más oldószer jobb lenne, mint a víz, ha az problémát okoz az acidálás során.