Sokáig gondolkodtam azon, hogyan írhatnám le helyesen és objektíven üzleti együttműködésünket, de aztán úgy döntöttem, hogy jobb lenne kevesebbet és egyedül.
Előre tekintve azt mondom, hogy minden centet megér, ha A-tól Z-ig kézen fogva vezetnek.
Korábban mással taníttattam a metszintézist, és ez egy rémálom volt. Reagensveszteség, időveszteség, idegveszteség. Nem vagyok vegyész, volt pár év tapasztalatom efedrinből, de ennyi.
Amikor hozzá fordultam, mindent részletesen elmagyarázott nekem, minden hülye kérdésemre válaszolt, még azokra is, amelyek nem ehhez a folyamathoz kapcsolódtak. Kitöltöttük a letéti nyilatkozatot, türelmesen megvárt, időt adott, hogy összeszedjek mindent, amire szükségem volt, és elkezdtük. Minden lépésnél jelen volt, mindig elmélyült abban, hogy pontosan mit is csináltunk, és tanácsot adott, hogy milyen alternatívák léteznek. Még amikor elrontottuk, akkor is kézen fogva kihúzott minket és elmagyarázta. Azonnal érezni lehetett, hogy mindent a gyakorlatban csinált és ért hozzá, nem csak elméletben. Megmutatja, hogy mennyivel könnyebb ezt valós körülmények között csinálni. Ezután is hozzá fordultam tanácsért, mindig javasolt valamit, ami már nem volt releváns az üzletünk szempontjából.
Összességében abszolút ajánlom! Remek srác és remek szolgáltatás.
Még egyszer köszönöm.
P.S. Bocsánat az angolomért, ez mind fordító