Bármilyen javaslat, hogyan lehet a szintézist elvégezni, de a hidraulikus sajtó nélkül? Például hagyja megszáradni, melegítse fel a terméket, és formálja téglává sütőpapírok vagy más papírok segítségével, mint egy csomagolást, majd fagyassza le, mint a préselés alternatívája?
És rosszabb minőségű lesz a sythe-om, ha a komlókivonat helyett házi sörgyártótól származó komlót használok?
Milyen különbséget jelenthet vagy jelentene ez?
Mi lenne, ha Cannabisból (kb. 250g) 750ml izopropil-alkohollal extrahálnám a THC-t és a többi összetételhez adnám a nyugtát ebben az extrakcióban, működne?
Működni fog. De jobb ellenőrizni a koncentrációt, először készítsen kis mennyiségű szintetikus hasist (10g). Ha a teljesítmény jó, csináljon egy nagy adagot.
Srácok csak az élő gyanta képes íz és aroma..im csinál ez körülbelül 3 éve, bízz bennem... személyenként saját egyedi receptek...végtermék függ őket tapasztalat, nyomás és főzési módszerek....there egy és egyetlen megoldás az íz és aroma u kell kapni fenyőfa friss tej...és tegye a kívül az otthonában 4 napig száradni...hagyja megszáradni megfelelő...a resipe csak u kell 30g fenyőgyanta 100g hasis tégla... hurrá.....
Komlószaga lesz. Más kivonatok is használhatók. Egyesek terpentint használnak az illathoz, ami közelebb áll a természeteshez, de én nem vagyok a megtévesztés híve.
Jó napot, azt szeretném megkérdezni, hogy pontosan mire használják a komlókivonatot a receptben?
És láttam egy megjegyzést, hogy azt mondta, hogy más kivonatosztály is használható, melyiket ajánlja? mivel itt Európában a komlókivonatot csak folyékony formában árulják, és nem tudom, hogy ez befolyásolná-e a receptet?
jwh-018 am-2201 Hogyan juthatok hozzá ezekhez az anyagokhoz, vagy hasznos-e acetont permetezni a levélre, vagy egy másik gyógyszert permetezni? Szeretnék magamnak szintetikus drogokat készíteni.
jwh-018 am-2201 Hogyan juthatok hozzá ezekhez az anyagokhoz, vagy hasznos-e acetont permetezni a levélre, vagy egy másik gyógyszert permetezni? Szeretnék magamnak szintetikus drogokat készíteni.