2023. szeptember 17: Flight-RCS csapat lebukott a görögországi Szalonikiben! the-frcs.is

th3pri3st

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Ez ugyanaz a felhasználó. Kérem, tájékoztasson

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Ugyanaz a felhasználó volt mi?

th3pri3st

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
@Gordon Ramsay én írtam korábban a felhasználónév @thepriest mert én cour nem férnek hozzá ez. Új vagyok itt a fórumon, és várom, hogy becomimg aktív a közösség itt. Annyira csalódott vagyok, hogy csak lemaradtam Flight, mint én éppen elkezdeni konfuciálni üzletet vele, és találtam az oldalát egy kicsit túl későn. Ismerem a kannabinoidokat és a k2/spice termékeket, és évek óta kerestem egy megbízható forrást az ő termékeihez hasonló termékekhez.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Hé ember, üdvözöljük a fórumon, és remélhetőleg üdvözöljük a közösségben :)

Biztos vagyok benne, hogy mindenhol sok noids eladó fog felbukkanni, NAGYON hamarosan! Szomorú látni, hogy elmegy tho!

Turtle4800

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Szóval volt egy megrendelésem, amit szeptember 11-én küldtek, 6 nappal a bust előtt a megrendelés eljutott Amerikába, mivel mindennap nyomon követtem, de aztán azt írja, hogy visszaküldték, mert nem volt cím. Október 4-én kaptam vissza, és semmilyen más információ nem áll rendelkezésre. Ma látom, hogy miért, miután úgy döntöttem, hogy tényleg megpróbálom kideríteni, mi történt. Az én dolgom az, hogy ez a rendelés teljes veszteség, mivel ez a tragikus helyzet történt...... És rendben van így tudja valaki, hogy ki megbízható, mint ők 5cl 5fadb

• Like
Reactions: MrT

Klib

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Személy szerint úgy érzem, hogy nem fogok tudni megbízni egyetlen beszállítóban sem, mint ahogyan a repülésben bíztam, remélem, hogy jó, és hogy minél hamarabb kijut onnan, ahol van. Igazi ember, aki igazi üzletet csinál.

View previous replies…

NoCutt

Don't buy from me
Resident
Reaction score
20
benne voltál a régi táviratunkban? ha igen, akkor ismerned kellene engem :)

Klib

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Az biztos, hogy voltam, még a NEP-ről is beszéltünk párszor, mivel akkoriban nagyon érdekelt a tanulmánya ^^.
Nem tudom, hogy emlékszel-e rám, de jó pár ismeretet tanultam tőled.

Turtle4800

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Határozottan a járat volt a legjobb, remélhetőleg az egyik munkatárs felveszi és hamarosan, mert a csalóknak van egy mező napja. Ha van valaki, akit ismer, vagy egy irányba tud vezetni, tudassa velem, mivel ez a helyzet megállította a 🤑💰 áramlását számomra. Nagyra értékelem a választ, és a legjobbat kívánom minden érintett félnek, mivel első kézből tudom, hogy min mennek keresztül.

NoCutt

Don't buy from me
Resident
Reaction score
20
valójában sajnálom nem nem emlékszem most, de van egy új telegram csoport, ha érdekel, akkor pm nekem, hogy csatlakozzon - ez nem reklám -

Turtle4800

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Nos, hogy nagyszerű hallani, hadd tudjam meg, hová menjek és hogyan vásárolhatok, mert néhány megrendelést kell kitöltenem, mivel az utolsó kis leltáramat a repülésből maradtam. Készen állok, amikor te is.