Az amfetamin-foszfát P2NP-ből történő szintézisének problémái Al/Hg-on keresztül.

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Ezt megtettem, és a "pénzből" származó konzultációval jobb eredményekre jutottam. Most optimalizálom a technikámat, miközben várom az elemzés eredményeit. Íme a következő próbálkozásaim összefoglalója:
Az általam használt vegyszerek:

Al fólia (nem tudom, hogy hány um, de a prémium a Supermarket, vastagabb, mint az olcsó) vágott csíkok körülbelül 0,5x5 cm-es.
HAc 98%
IPA 99,9% (a címke szerint, de amikor megpróbáltam szárítani Natriumsulfate észrevettem, hogy ez tartalmaz elég sok vizet) Én használta thuogh, mert azt hittem, hogy megy a RM, amely tartalmazza a vizet egyébként.
NaOH p.A.
H3PO4 p.A.
Aceton Ph.Eur (vízmentes)

következő próbálkozás:

A fő reakció hűtéssel 10-15 perc után véget ért, az RM 20 percig állt (reflux alatt) kb 40°C-os hőmérsékleten. 1:30 óra után szitán keresztül átvittem egy főzőpohárba, és egy kis IPA-val kimostam a maradékot a kerek lombikból a főzőpohárba. Ezután kis adagokban tömény NaOH oldatot adtam hozzá, amíg el nem értem a kb. 11-es pH-t. Az Oldat kb. 6 óra óta állt, és ezúttal valami más volt. A két réteg elég gyorsan elvált egymástól, más színt kaptam, mint korábban. az alsó réteg majdnem fekete volt, a felső pedig sárgás/barna színű. A reakció gyorsabban véget ért mert 3h után már nem láttam buborékokat. Az alsó réteg kb 210 ml, a felső 130 ml.
Két részben savanyítottam: az egyiket H2SO4/aceton 1:4 arányban, a másikat H3PO4-gyel (hígítatlanul). Az első fele sárgás volt, mielőtt Actonnal mostam volna, és a végén kb. 2,5 g-ot kaptam.
Miután a második részt 40°C-on párologni hagytam a termék rózsaszín/vörös volt, amit nem értek, mivel cseppenként adtam a savat és amikor 7 közelébe értem extra óvatosan és lassan. Amikor elérte a 7-es értéket, hagytam pihenni 20 percig, időnként megrázva, mielőtt hozzáadtam volna az utolsó cseppeket. mivel a pH papír nem olyan pontos, abbahagytam, amikor 6 és 7 között mutatott valamit.

A következő tétel éppen most párolog és van még néhány kérdésem:

Az acetont szárazon akarom tartani, ezért egy kis részét egy 3A molekulaszűrő felett tároltam. Világossárga lesz (gondolom a molekulaszűrő "por" miatt) hogyan tudom ezt megakadályozni?

Van más módszer, mint egyszerűen a H3PO4 hozzáadása a kívánt pH eléréséig, majd az egész keveréket elpárologtatni? Nem sokat találok itt erről, szóval ha valakinek van tapasztalata vagy forrása kérem jelezze.

Üdvözlettel,
Lee

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Voltak problémái a bázis túlsavasításával is. Én csak elpárologtattam a következő adagot és újra: Abbahagytam a H2PO4 hozzáadását, amikor inkább a pH 7, mint a 6-os tartományban voltam, és a tétel rózsaszínű / piros lett a szárítás után.
Lehetséges, hogy a párologtatással van valami köze, addig adjak savat, amíg el nem érem a 8 vagy 9-es pH-t, párologtassam el a folyadék felét és utána ellenőrizzem újra a pH-t?

View previous replies…

HairyPoppins

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
we have all probably been thru the exact same thing. lol just get that top part and have fun! get the water out!

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
175
Personnellement la seul fois où j'ai essayé avec de l'acide phosphorique, je n'ai pas eu de réaction non plus...

Alors qu'avec le même produit et de l'acide sulfurique, j'ai de très bon résultat ...

Du coup j'ai laissé tombé le phosphorique :x

Chemdogkm

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
The amine just weighs 10x the amount it actually is. Like if u put what a gram would be on the scale it will say 10 grams. 1g=10g. Idk y. Mines the same, but that is correct. Make hcl instead and burn sum on foil to make sure it is clean and correct.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
202
I received phosphate by dissolving a free base in dry acetone and slow adding phosphoric acid to ph 6, if ph goes below then the product of the snot

HairyPoppins

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
check ph

Chemdog010297

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
The amine salt just weighs different than usual weights of drugs. Like u said about 10x the regular amount. So 1g will say 10g.