Ahogy KurtV mondta,kutasson és gyűjtsön információt, ahol csak tud. Van egy rejtett kamerám, amely látja az összes postai szolgáltatást, és ahol én vagyok, ugyanazok a kézbesítők vannak a hét 6 napján, és minden nap szinte pontosan ugyanabban az időben futnak. Ismerkedj meg az ilyen típusú dolgokkal, aztán ha észreveszel valamit, ami eltér, az lehet egy jel. Én különböző szomszédok címeit használom, de még mindig szemmel tartom a furcsa dolgokat. Egy vidéki területen azonban könnyebb, ha valami vagy valaki a szokásostól eltérően gurul át. Volt egy csomagom, amely egyszer 2 nap késéssel érkezett meg, mert egy "usps késés", és lehet, hogy semmi sem volt, de ezt a címet azután égettem el, csak a biztonság kedvéért. Nekem is van egy ember, aki árért vállalja a szállítást, oda küldök minden nagyobb megrendelést. Nekik már csak ennyi idejük van hátra az életből, így ami őket illeti, nagyon kevés vesztenivalójuk van, amíg adok nekik a finomságokból, addig boldogok maradnak, amennyire csak lehet. Ismerek egy fickót is, aki minden év novemberében, decemberében upsokkal dolgozik. Több sofőrnek segít a szállításban, és tavaly megismerkedett egy menővel, aki most is besegít. A haver tudatja vele, amikor egy megrendelést adnak le, és a sofőr figyeli a csomagot az adott névvel és címmel, beolvassa, mint kézbesített, majd hazaviszi, és a haver aztán elmegy érte. Ez az egyik legjobb kézbesítési módszer, amit eddig láttam, mivel így 100%-ban nem vagy a radaron, és a sofőrnek nincs gondja. Ha a csomagot lefoglalják, akkor szólnak neki, mert az ő útvonalán van, és a csomagot egy véletlenszerű névre és címre postázzák a szokásos útvonalán, így egyáltalán nincs kapcsolata senkivel. Csak meg kell győződnie arról, hogy az eladója az adott szolgáltatással postázza, különben valaki nagy meglepetést fog kapni a postán.