Nitroetán Forrás

InLikeFlynn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Valójában találtam egy üveggel a P2NP szintézisemhez. Már csak N-butilaminra van szükségem (ezzel van némi gondom).

FENTAMAS

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
91
Használhat más aminokat is, például izobutil-amint, amely könnyen előállítható a valin a-aminosav dekarboxilálásával.

View previous replies…

Macondor

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Köszönöm, azért kérdezem, mert ez...
"Oldjunk fel 140g (1 mól) hexametilén-tetramint (urotropin, hexamin) és 157,5g (1,05 mól) nátrium-jodidot (vagy 174g (1,05 mól) kálium-jodidot) 1000ml forró 95%-os etil-alkoholban (190 proof gabonaszesz). Ezután 243g brómszafrolt (1 mól) adunk hozzá, és az oldatot addig hagyjuk állni, amíg nem keletkezik csapadék. Ezután HCl-gázáramot vezetünk az elegybe, ahol a csapadék hidrolizálódik, feloldódik és ammónium-klorid csapadékot kap. Az ammónium-kloridot leszűrjük, és a szűrlet alkoholját csökkentett nyomáson történő desztillációval eltávolítjuk. Tisztítsuk meg a visszamaradt nyers amint a szabad bázis NaOH-oldattal (45 g NaOH 135 ml vízben) történő felszabadításával. Extraktáljuk ki az olajat éterrel (vagy toluolnal, metilén-kloriddal stb.), és HCl-gázzal alakítsuk vissza HCl-sóvá. Szűrjük le az éterből képződött kristályokat."

yuiopjkl

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Ez a termék már korábban is érdekelt, és a kutatást követően olvastam, hogy 99% nitroetánt tartalmaz ( Biztonsági adatlap )
De olvastam valahol az interneten, hogy valaki kipróbálta, és azt mondta, hogy csak kis mennyiségű nitroetánt tartalmaz (azt hiszem 10%).

View previous replies…

InLikeFlynn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Kíváncsi vagyok, hogy a "6. lépés" szót használták-e, és nem egy másik lépést ebben a termékcsaládban. AFAIK a 6. lépés az egyetlen, amely elsősorban nitroetán. A 8. lépés aceton és nitroetán.

"Cuccio Pro Powder Polish Dip System Step 8 Dipping Powder Remover"
Kémiai név tömegszázalékos CAS-szám.
ACETON 60-75% 67-64-1
NITROETÁN 25-40% 79-24-3

View previous replies…

BalkanBoys

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
3
go to universalcompanies dot come site there is the exact product and it says 99% nitroethane in the official technical sheet. I'm ordering, let's see.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
253
I was looking into a product for my own usage. I came across one on ebay called Mia Secret Brush Conditioner, they were 30ml bottles with nitroethane as the main ingredient. Turns out this was the old formula. The ingredient substituted now is 1-nitropropene, so I believe I hit a dead end here.

Anybody have any suggestions? I've been trying to get to p2np for over a year now, but I haven't had any luck coming up with the propene.

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
95
From diethylamine sulfate and sodium nitrite, both available online

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
95
Diethyl sulfate, I can't believe autocorrect put in diethylamine...