Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

"MY" MDMA freebase kristályosítása

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Sok különböző szálat és hozzászólást olvastam, amelyek az MDMA freebase kristályosítási módszerekről kérdeznek és beszélnek.
Gondolom, sokan közülük teszteltek, mások pedig csak a lírairodalomból származnak.
Kipróbáltam néhányat közülük, és mint mindig, az én esetemben a leghatékonyabbat teszem közzé, és arra, amire szükségem van, ami nem jelenti azt, hogy ez a legjobb módszer, csak azt jelenti, hogy ez a legjobb számomra.
Általában nem szeretem, hogy részletes módszerek, mint ez Im nagyon óvatos velük, mert az emberek szokták megérteni, hogy Im kiküldetés a legjobb és egyedi módszer minden járulékos következményekkel, hogy ez van, én inkább a post teljes és konkrét szintézis nem általános módszereket.

Mindenesetre itt van:

1. Adjunk hozzá adagosan hideg HCL37% -ot az MDMA freebase-hez (előzőleg szintén lehűtve), miközben keverjük, amíg a PH 3.

2. Keverés közben fokozatosan melegítsük a keveréket 130C-ig.

3. Készen van egy vödör, a kezdeti freebase térfogatának 10-szeresével, fagyasztott aceton, amely legalább 48 órát volt a fagyasztóban.

4. Amikor a keverék 130C-on van, állítsa le a fűtést és öntse gyorsan az acetonos vödörbe erőteljes keverés mellett.

5. Hagyja a vödröt a fagyasztóban legalább 72 órán keresztül.

6. Vegye ki a vödröt és szűrje a szilárd anyagokat vákuummal, amíg megszárad, a folyamat utolsó részében öntsön egy kis mennyiségű fagyasztott acetont a szilárd anyagokra, hogy kimossa őket, mielőtt teljesen megszáradnának. A szűrt aceton tartsa a fagyasztóban, hogy megpróbáljon több anyagot kristályosítani, ha semmi más nem kristályosodott, akkor hagyhatja az acetont RT-n száradni egy lapos lemezen vagy hasonlóban, hogy visszanyerje az anyagot vagy a freebase-t.

7. Miután teljesen megszáradt Zúzzuk össze és alakítsuk át az egészet porrá.

8. Oldja fel a port desztillált forró vízben (1gr/1ml).

9. Amikor az összes por feloldódott, a keveréket némi keverés mellett 112C-ig melegítsük fel, és dobjuk gyorsan a kiválasztott kristályosító vödörbe.

10. Hagyja a vödröt "nyugodt" helyen, ne legyen légáramlás, ne legyen mozgás, rezgés.... Legalább 48 órán át RT-n 48 óra elteltével tegye 30 percre a fagyasztóba, mielőtt leszűrné.

11. Szűrjük le a kristályokat és mossuk le fagyasztott acetonnal, a szűrt folyadékot mentse el, hogy a 9. lépésben hozzáadhassa a következő tételhez.

Remélem, hogy ez a módszer megoldhatná a legtöbb kristályosítási problémát, amit lehetett, és a küldött kérdéseket is.

Szeretném tisztázni ismét, hogy nem a legjobb módszer vagy az egyetlen, Ez csak egy több van egy csomó módszer és technika Im csak kiküldés a több appropiate számomra, az én esetemben és az én körülmények között.

Köszönöm.

crocodile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
Nagyszerű poszt, gyors kérdés.
milyen színű lesz az mdma, ha 10:1 arányú acetont használsz? Gondolom, hogy fehér mdma lesz. Milyen arányú acetont ajánlanál pezsgőszínű mdma-hoz?

Sig

Don't buy from me
Resident
Reaction score
27
Csinálunk 2,5 liter acetont 1 liter bázisra, majd a ph-t 5,5-re tesszük hcl 37% -kal, majd 4 napig fagyasztjuk.

Attachments

• UzTiFEJY18.jpeg
    UzTiFEJY18.jpeg
    373.8 KB · Views: 399

crocodile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
Szintén mellékesen, mit csinálsz a barna acetonnal, amit a 4. lépésből megettél, desztillálod és újrafelhasználod, vagy kidobod? (Vízmentes acetont használsz, ugye?)

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
A szűrt aceton tartsa a fagyasztóban, hogy megpróbáljon több anyagot kristályosítani, ha semmi más nem kristályosodott, akkor hagyhatja az acetont RT-nél megszáradni egy lapos lemezen vagy hasonlóban, hogy visszanyerje az anyagot vagy a szabad bázist

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
71
10:1 arány?? Ez elég sok acetonnak tűnik, nem? Általában 4:1 arányban tiszta fehér mdma-t kapunk.

Davidrobinson

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
A 36%-os HCL-t közvetlenül a nyers freebase-hez adja hozzá oldószer nélkül?

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Nagyon klassz!

Úgy tűnik, mintha közvetlenül a freebase-hez adnának hozzá oldószer nélkül, ami aggaszt engem lol

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Természetesen keverheti a freebase oldószerrel, mielőtt hozzáadná a HCL-t, de később több időre lesz szüksége, hogy a keveréket 130C-ra tegye, mivel ez az oldószer elpárolog, a HCL a fagyasztóból, a freebase hideg is, és a magas hőmérséklet elkerülése az adalékolás során nem lesz probléma ;-)

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
167
Tudta, hogy az MDMA-t nem lehet savakkal magas hőmérsékletre hevíteni? A termék lebomlik, és már nem tiszta MDMA.

View previous replies…

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
A sav a szabadbázissal semlegesítve nem savas keverék, ha valami baj lenne a folyamatban, a terméket a laboratórium nem fogja 95% -os tisztaságú MDMA-ként jelenteni.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Mindenképpen:
A hozzászólásaimban mindig tisztázom:

"Az én esetemben a leghatékonyabbat posztolom, és ahhoz, amire szükségem van, ami nem azt jelenti, hogy ez a legjobb módszer, csak azt jelenti, hogy ez a legjobb módszer az ÉN számomra.
Általában nem szeretem részletes módszereket közzétenni, mint ez Im nagyon óvatos velük, mert az emberek szokták megérteni, hogy Im a BEST és egyedi módszer kiküldését az összes járulékos következményekkel, hogy ez van, inkább a teljes és konkrét szintézist nem általános módszereket postázom. ".

Mindent egy pozitív hozzáállásból ;-) csak azért, hogy elkerüljük az ilyen jellegű vitákat, amelyek soha nem érnek véget;-)

azides

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
A legtöbb laboratórium nem tudja megkülönböztetni az MDMA vagy az MDDMA vagy az MDMMA közötti különbséget, az első kettőnek ugyanaz a mol-súlya is.

Csak az NMR tudja megkülönböztetni az MDMA-t az MDDMA-tól.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
115

Gondolom, a tiszta "kémiai" acetonról beszél, nem pedig a szupermarketből származó acetonról.
Akkor mi a helyzet a 99%-kal, amit itt kaphatok?

chuckmcgill

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Tudja valaki, hogy mi történik, ha a ph túl alacsonyra esik, mint a ph 2? Ive találtam, hogy megy 7-ről 2 nagyon gyorsan, és kíváncsi vagyok, hogy érdemes-e venni a kristályokat acetonból és kezelni, hogy jó mennyiségű kristályokat kaptam.

Davidrobinson

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Rendben kell lennie, mert az acetonban összetört ot ki. A több sav csak több szennyeződést eredményez.
Nagy kristályokat kaptál, amikor a forró savasított freebase-t hideg acetonba öntötted?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Amikor a múltban 120C-on csináltam, igen, nagy kristályokat kaptam, most 130C-on fényes port kapok.

Köszönöm.

View previous replies…