MDMA szintézis NaBH4 segítségével az MDP2P-ből

Win Win

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Megváltoztathatja a metilamin hci-t oldatra?

alquimista00

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
2
helló, nem tudom, hogy valamit rosszul csináltam-e, de csak 700ml mdma szabad bázist tudtam kapni, és amikor a desztillációt végeztem, az olaj 275 c-nél desztillált,így nem vagyok biztos benne, hogy amit desztilláltam mdma olaj vagy egy másik szubsztán. ph 6

JustBrowsing223

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Lehet, hogy egyszerű desztillációt végzett? A wikipedia szerint a BP úgy tűnik, hogy közel áll ehhez.

alquimista00

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
2
Szia, kaptam 700ml mdma freebase-t. de 275c-nél desztilláltam, így nem vagyok biztos benne, hogy amit desztilláltam, az mdma olaj volt. a ph 6, így a kristályosításhoz emelnem kell a ph-t, és szeretném tudni, hogyan?? ha tudsz segíteni, akkor köszönöm.

William D.

Expert
Reaction score
1,254
Lehet, hogy az mdp2p nem reagált, vagy az mdp2p+NaBH4 reakció után -ol változásokat kapunk... Az alkilamin-változatok bázikus pH-val rendelkeznek.

hunter12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
a nem reagált mdp2p újra felhasználható egy másik reakcióhoz?

JustBrowsing223

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Üdvözlöm! Néhány álkérdés.
Mit jelent a metanollal való lemosás? Csak metanollal mossa le az üvegedényekhez tapadt port ?
Ha 48 órán keresztül keverik , a hőmérsékletet 8-9 fokon kell tartani, vagy mehet szobahőmérsékletre?
Mi a tisztességes vákuumszivattyú? Bocsi, még nincs tapasztalatom a vákuumos desztillációval kapcsolatban.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,190
Deals
1
Üdvözlöm! Elnézést a hosszú válaszért.
Igen, ez egy NaBH4 öblítést jelent az üvegedények oldaláról.
A NaBH4 hozzáadásához 8-9 fokot kell tartani. 48 óra szobahőmérsékleten, ez így van.
Egy vákuumszivattyú, amely képes 0,2-0,4 torr nyomást létrehozni a desztilláló készülékben. Ha nincs tapasztalata, akkor javaslom, hogy tanuljon a desztillációról. A vákuumdesztilláló készülék nem megfelelő kezelés esetén felrobbanhat. Desztilláció és desztillációs rendszerek
Forráspont105 ºC (0,4 torr)

spiritveg

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Használhatok 39%-os dimetilamin vizes oldatot metilamin gáz helyett? Ha igen, akkor mi legyen az arány?

Dokodox

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Valaki tudja, ha a hőmérséklet nagyon fontos, vagy egy módja annak, hogy mindent acélban, így nem kell importálni üvegedényeket

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
302
Amíg nem viszi túlzásba olyan részeket, ahol a reakciót savassá teszik, mint a PMK-ból MDP2P-be, és teljesen tartózkodik a szerves savak hozzáadásától, addig az SS 316 rendben van. Kezelje az alkatrészeket forró 75% H3PO4-gyel néhány órán át a passziváláshoz az első használat előtt, és ez az.

A reakció során a hőmérséklet alacsonyan tartása alapvető fontosságú, nagy edények esetén erősen ajánlom, hogy a hűtőköpeny mellett néhány belső tekercset is telepítsenek a hűtéshez, és szerezzenek be egy nagy teljesítményű ipari hűtőt. De a hőmérséklet szabályozása sokkal könnyebb fémben, mint üvegben, a hőátadás nagyságrendekkel jobb a fémben.

clandestinec

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Videó ebben a szintézisben szép lenne , csak valaha csináltam PSE redukciót desztillátoron keresztül és néhány oldószeren keresztül , egy kérdés a pmk az mdp2p-hez HCl por vagy a polcon lévő vizes oldat ???? ????

clandestinec

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bocsánat a hiányom a kémiai szakzsargon csak tanultam Joe az út felfelé

malignoalfa

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇷
Reaction score
2
Ha nem DCM-mel extrahálok (az én országomban a DCM, a TOLUENE és a XYLENE szigorúan szabályozott), mekkora lenne a hozamveszteség hozzávetőlegesen? Köszönöm a választ.

Használható-e hexán, benzol, aceton vagy etanol extrakcióra?

malignoalfa

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇷
Reaction score
2
Ha nem DCM-mel extrahálok (az én országomban a DCM, a TOLUENE és a XYLENE szigorúan szabályozott), mekkora lenne a hozamveszteség hozzávetőlegesen? Köszönöm a választ.