Először megpróbáltam feloldani 40g Kratom port 200mL 5%-os ecetsavban, ami nem működött a várt módon, mert még mindig szilárd és nem oldott állapotban volt, ezért hozzáadtam egy másik 200mL savat, és néhány percig mágneses keverőn kevertem a keveréket. Ezután hozzáadtam 200mL meleg/forró desztillált vizet, és további 5-10 percig kevertettem.
Ezután elkészítettem a NaOH oldatot (de desztillált víz helyett normál vízzel, mert nem gondoltam arra, hogy a NaOH oldatban lévő víznek is desztilláltnak kell lennie
), és hozzáadtam belőle kb. 300ml-t, mert először kevesebb NaOH-t használtam az oldatban, és a pH nem emelkedett olyan gyorsan. Az utolsó pH mérés 12-13 körül volt, ahol az oldat sötétvörös vagy barnás színű volt.
Ezután hagytam az oldatot kb. egy órán át keverni, és a mágneses keverőasztalon lévő fűtőlappal melegen tartottam.
Ezután hozzáadtam kb. 40mL toluolt jól keverve, és hagytam, hogy a két fázis néhány percig szétváljon. A toluolos fázist egy paszturpipettával kivettem (ami pokoli procedere volt, legközelebb szeparáló tölcsért fogok használni ) és egy lapos Glas pyrexbe cseppentettem. Még kétszer extraháltam 40mL toluolnal.
Az oldószert egy éjszakán át kint hagytam elpárologni, majd a visszamaradt vékony réteget egy borotvapengével lekapartam. Kaptam egy P
por, ami egy kicsit sötétebb volt, mint a képen, amit feltettem.
A Powdert feloldottam Like 20mL acetonban, leszűrtem és ismét a Glas pyrexre tettem. Miután Aceton feloldotta kaptam ezt a narancssárga por néhány kristályokkal benne, amely virágillatú, mint ahogyan a fő hozzászólásban leírtad. Még nem mértem meg, mert még egy Acetonos mosást akarok csinálni, remélve, hogy jobb kristályokat kapok.