Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Heroinszintézis morfiumból

depot1223

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ezt az erowid posztból lopta egy samson nevű srác. Feltettem egy alapvető kérdést, és a fickónak fogalma sem volt arról, hogy miről beszél.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
365
Deals
1
Néhány tagok itt vannak a régebbi fórumok boszorkány, ahol bezártuk mi hozza meg az információkat akkor, hogy most több információval és jobb szintézist

C. R. Alder Wright 1874-ben volt az első, aki ezt megtette, és nézz ránk most, így technikailag erowid is lemásolta.

Salvador

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
G. Patton Nagy
Meg tudná mondani a kloroform pontos mennyiségét? Köszönöm.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,374
Deals
1
kb. x5 tételtöltés grammban kifejezve

View previous replies…

Salvador

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Minden kilogramm morfiumalaphoz pontosan mennyi kloroformot kell hozzáadni?

YenaneY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Használhatok etanolt a 9. lépésben?

RegulierTier

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Mi az, ha jégecetet használok? Diacetilmorfin helyett 6-monoacetilmorfint fogok kapni?
És helyettesíthetem-e a kloroformot diklórmetánnal? Szerintem igen...

Mi van akkor, ha nem tudok ecetsav-anhidridhez jutni?
Tehetek-e egy soxhlet extrakciót a lombik és a reflux közé, tele molekulaszűrővel töltött extrakciós hüvelyt, és akkor ecetsav-anhidrid helyett jégecetet használhatok? A molekulaszitának el kellene szívnia a vizet, így a jégecetsavnak dehidratálódnia kellene, és ecetsav-anhidridnek kellene keletkeznie a reakció során, és az ecetsav-anhidrid helyett jégecetsavat használva diamorfint (heroint) fogsz kapni. Mit gondolsz?

AcidBase

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Kíváncsi vagyok. Miért használják az etil-alkoholt,dietil-étert és HCL-t együtt a bázis Hcl-sóvá alakításához?
Amikor a bázist Hcl-sóvá alakítottam, mindig csak hígított Hcl oldatot használtam, amíg a bázis feloldódott, kiszűrtem a maradékot, majd hagytam, hogy a víz/hcl elpárologjon, ami heroin hcl-t hagyott nekem.

Mi az előnye annak, ha etil-alkoholt és dietil-étert használok a hcl-hez, hogy heroin hcl-t képezzek kérem?

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
111
Úgy tűnik, hogy a H.hcl nem oldódik ebben az oldószer-keverékben, és kicsapódhat, így a gyártási idő nagymértékben csökken a párologtatások kihagyásával, de im nem 100% -os, mivel i havent ezt csináltam

AcidBase

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Ah értelme van. Remélhetőleg kapunk megerősítést.