Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Example of Methamphetamine Isomers Separation

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Tisztelt Mr.
L borkősavval válassza le a szabad bázist az Ön módszere szerint.
Keverés közben rágógumiszerű anyagot kaptam, és amint abbahagytam a keverést, minden egy nagyon kemény fehér szilárd anyaggá változott. Egy egész darab.
Ez így helyes?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Igen

View previous replies…

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Nem válik folyékonnyá a folyadék keveredik a kemény szilárd anyaggal, amit össze kell zúznia a vákuumszűréshez és a folyadékhoz kell jutnia.
A p2p-ból származó freebase hozamról rendben van, ha nem gőzzel desztillált p2p-t használnak.

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Tisztelt Mr.

L borkősavat használtam a szabad bázis leválasztásához. A vákuum folyadékot ad. Lúgos PH-13. Szabad bázist kapunk.

Keverjük meg a szabad bázist. Csatlakozzon a HCI-hez. PH-érték -2. A pH-t -3-ra akartam beállítani. De a pH hirtelen leesett. Vigyázok, hogy nagyon kevés HCI-t adjak hozzá. A pH érték kezdetben mindig 7 körül volt. Aztán hirtelen leesik -2-re.

Felmelegítem 130°-ra. Öntsd egy edénybe 10 térfogatnyi hűtött izopropil-alkohollal. A tartályban azonnal sok por jelent meg. Nem kellene kristályokat kapnunk?

Mit csináltam rosszul?

Uram, kérem, segítsen nekem.

novato

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
A következő lépés az izomerek elválasztása után az lenne, hogy vízben oldott nátrium-hidroxidot adjunk a maradék borkősavhoz, a hidroxidot addig adjuk hozzá, amíg el nem érjük a ph13-at, és olajat készítünk, ezt az olajat tiollal és perkadoxszal főzzük, a következő módon vagy eljárással.
Minden 30 liter olajhoz adjunk 2 liter tiolt vagy tiolt, forraljuk addig, amíg el nem éri a 160 fokot, ha elérte ezt a hőmérsékletet, apránként adjunk hozzá 2 kiló perkadoxot, mert ez reakciót fog kiváltani, keverjük meg, hogy az összes perkadox feloldódjon és homogén legyen, és tartsuk a hőmérsékletet még 10 percig.
Ezután hagyjuk szobahőmérsékleten kihűlni, és másnap vagy miután lehűlt, ismét borkősavat adunk hozzá, mint az első folyamatban, hogy szétválasszuk az izomereket, majd a képen látható ciklust megismételjük.

View previous replies…

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Üdvözlöm!

Mi a forrása ennek az információnak, kérem?
Köszönöm.

novato

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ez már megtörtént, ezért is olyan részletes a magyarázat.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Nem ismerem az eljárás forrását, de a perkadox hozzáadása magas hőmérsékleten nagy robbanásveszélyt jelent, valójában a szállítás csak speciális tartályokban történhetett, hogy a hőmérséklet 20C alatt legyen, és nem is beszélve a termék megszerzésének nehézségéről, ami miatt nagyon biztosnak kell lenni a folyamatban, hogy megpróbáljuk megszerezni.

novato

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ha egy reakciót ezen a hőmérsékleten végzünk, és ez az, ami az l izomer d-é válásának kedvez.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
És mi a forrása ennek a folyamatnak?Köszönöm.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
És egy másik fontos probléma itt az, hogy a Perkadox egy márkanév, és sok különböző termék van az iniciátorok számára (Di(4-tert-butil-ciklohexil) peroxid-karbonát, AIBN, AMBN, ...)mindegyik különböző mennyiségben és hőmérsékleten működik, azt hiszem, hogy ehhez a folyamathoz a Di(4-tert-butil-ciklohexil) peroxid-karbonátot használják, de az AIBN is használható a megfelelő arányban.

subzero

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Igaz, hogy a levo sók elkezdenek pp, ha l-borkősavat adunk hozzá feleslegben ?

Jorg

Don't buy from me
Member
Reaction score
14
Ezt nevezzük Hollandia hajó módszerének újrahasznosítása. Csak jót hallottam róla,még nem próbáltam ki. Köszönöm a hozzászólást.

hunter12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Kérem segítsen, keverés után amd hagyta egy éjszakán át rózsaszínű lett.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
A rózsaszín szín általában azt jelenti, hogy túl savas, de nem 100% -ban az esetek 100% -ában is lehet szennyeződés a szabadbázisból, ellenőrizze a PH-nak 4 körül kell lennie egyébként I dont see any precipitate in your pic.

View previous replies…

hunter12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Tiszta desztillált metamfetamin freebase-t használtam. A PH értéke 4,5-5. Nincs csapadék. És csak erőteljes keverés közben melegszik fel 30 fok körüli hőmérsékletre. Nem volt csapadék, amely még a keverés során is megmutatkozott volna.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Mondja el az összes részletet, ha nem nem tudja, hol van a lehetséges probléma.

hunter12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
160 ml vizet és 70 gramm tatársavat összekevertem, majd 100 gramm desztillált freebase-t adtam hozzá erős keverés mellett (mágneses keverővel). Vizes felhős lett, de csapadék nélkül, majd egy éjszakán át állni hagytam, és reggel rózsaszínűnek találtam.

hunter12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
L-borkősavat (cas 87-69-4) használtam.

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Keverés közben vastag anyag jelenik meg a főzőpohár falán?
Ha igen. Egy üvegpálcával karcolja meg a főzőpohár oldalát. Segíteni fogja a kristályosodást.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Próbálja ki 150ml h2O+80gr borkősav egyszer feloldva hozzáadjuk a szabadbázist erős keverés mellett, amíg szilárd massza nem képződik, eltarthat néhány percig.

hunter12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Oké, köszönöm, megpróbálom, és visszajövök az eredményekkel.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy több időre van szüksége a keveréshez, hogy sűrűvé és végül szilárddá váljon.

hunter12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Így van ez

Attachments

• veQtKRZfEY.jpg
    veQtKRZfEY.jpg
    2.9 MB · Views: 73