- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
hibát észleltünk.
1. Szeretnék befizetni összeget az XMR-ben, amelyet megerősítettek.
2. menjen a ***/account/wallet/ oldalra, és válassza az xmr --> befizetés menüpontot.
3. ezután kiválasztok egy összeget EUR-ban vagy USD-ben. ez az összeg valamilyen módon át lesz konvertálva xmr-re és cím generálódik.
4. de ha erre a címre nagyobb összeget utalok át, mint amit a 3. lépésben kaptam, akkor csak a 3. lépésből származó összeg landol: a többi eltűnik.
1. Szeretnék befizetni összeget az XMR-ben, amelyet megerősítettek.
2. menjen a ***/account/wallet/ oldalra, és válassza az xmr --> befizetés menüpontot.
3. ezután kiválasztok egy összeget EUR-ban vagy USD-ben. ez az összeg valamilyen módon át lesz konvertálva xmr-re és cím generálódik.
4. de ha erre a címre nagyobb összeget utalok át, mint amit a 3. lépésben kaptam, akkor csak a 3. lépésből származó összeg landol: a többi eltűnik.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
13 Apr
Azon dolgozunk, hogy képesek legyünk egy szabad mennyiséget feltölteni, anélkül, hogy konkrét mennyiséget generálnánk.
Ha ilyen helyzete van, lépjen kapcsolatba velem, és megoldjuk.
Ha ilyen helyzete van, lépjen kapcsolatba velem, és megoldjuk.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
probléma nem csak ebben az összegben van.
miután átutaltam egy fizetést az xmr tárcámból az önök címére, semmilyen más tranzakciót nem lehetett végrehajtani a tárcámból.
minden egyes próbálkozás a maggal való bejelentkezésre örökre megy a szinkronizálás.
technikailag be tudok lépni a számlámra, de nem tudom szinkronizálni az összegemet és semmilyen tevékenységet nem tudok végezni. így vagy "függőben lévőnek" vagy "blokkoltnak" tűnik.
Nem tudom, mi az oka, de feltételezem, hogy ez a probléma ezzel a fizetéssel kapcsolatos, mivel azonnal megjelent.
miután átutaltam egy fizetést az xmr tárcámból az önök címére, semmilyen más tranzakciót nem lehetett végrehajtani a tárcámból.
minden egyes próbálkozás a maggal való bejelentkezésre örökre megy a szinkronizálás.
technikailag be tudok lépni a számlámra, de nem tudom szinkronizálni az összegemet és semmilyen tevékenységet nem tudok végezni. így vagy "függőben lévőnek" vagy "blokkoltnak" tűnik.
Nem tudom, mi az oka, de feltételezem, hogy ez a probléma ezzel a fizetéssel kapcsolatos, mivel azonnal megjelent.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Miért írsz nekem privát üzenetekben és itt? Hadd válaszoljak neked holnap, te pedig gyakorold a türelmedet.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
PM-ben válaszoltál nekem, hogy nem tudod az okot, ezért hoztam ezt a kérdést közös megbeszélésre: Lehet, hogy más felhasználók is szembesültek ugyanazzal a problémával????
Úgy gondolom, hogy komoly probléma, ha néhány napig nem tudok hozzáférni a pénztárcámhoz, mivel az átutalás egy véletlenszerű címre történt.
Úgy gondolom, hogy komoly probléma, ha néhány napig nem tudok hozzáférni a pénztárcámhoz, mivel az átutalás egy véletlenszerű címre történt.
Last edited:
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Nem a mi oldalunkon van a probléma, hanem abban, hogy a pénztárcája nem tud szinkronizálni.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
igen, megértem, hogy ez egy "általános probléma". de most már több mint 48 órája folytatódik, mióta a fizetés sikeresen megtörtént a pénztárcájába.
Véletlen egybeesés? Nem biztos.
Nem mondom, hogy ez egy probléma, amit az önök részéről szándékosan hoztak létre... ahahah...
de szerintem a címgeneráló algoritmusoddal vagy valami hasonlóval lehet összefüggésben.
reméljük, hogy 2-3 napon belül feloldják a blokkolást: vannak befagyasztott érmék, még új rendelést sem tudok leadni, hogy megvegyem a kibaszott füvemet((((
Véletlen egybeesés? Nem biztos.
Nem mondom, hogy ez egy probléma, amit az önök részéről szándékosan hoztak létre... ahahah...
de szerintem a címgeneráló algoritmusoddal vagy valami hasonlóval lehet összefüggésben.
reméljük, hogy 2-3 napon belül feloldják a blokkolást: vannak befagyasztott érmék, még új rendelést sem tudok leadni, hogy megvegyem a kibaszott füvemet((((
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Milyen tárcát használ?
Nem kell válaszolnia, egyszerűen csak importálja a kulcsokat egy másik tárcába, és ott szinkronizáljon.
Nem kell válaszolnia, egyszerűen csak importálja a kulcsokat egy másik tárcába, és ott szinkronizáljon.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Eredetileg az xmrwallet.com oldalon készült.
Nos, tettem néhány kísérletet, hogy importáljam a kulcsaimat néhány más pénztárcába: mymonero app és web használtam ugyanazzal az eredménnyel: szinkronizálási probléma.
úgy néz ki, mintha az utolsó tranzakciómat nem megfelelően dolgozták volna fel, vagy valami hasonlót, nem tudom pontosan.
Nos, tettem néhány kísérletet, hogy importáljam a kulcsaimat néhány más pénztárcába: mymonero app és web használtam ugyanazzal az eredménnyel: szinkronizálási probléma.
úgy néz ki, mintha az utolsó tranzakciómat nem megfelelően dolgozták volna fel, vagy valami hasonlót, nem tudom pontosan.
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
UPD: végre kaptam egy hozzáférést a pénzeszközeimhez egy furcsa "monerujo" pénztárcával. E mellett most már képes volt szinkronizálni az összes adatot.