?tehát úgy érti, hogy az egész eljáráshoz A/B extrakciót kell használnom?
Az új tervem az, hogy először 5-8 órán keresztül etanolban oldom fel a tablettákat. (Legutóbb ez a teqniqe feloldotta a bot IBU-t és PSE-t, de a Modafen doboz súlya 24db, és egy tabletta 200mg ibuprofent és 30mg PSE-t tartalmaz. így az elején 5500mg-mal kezdtem.
Miután etanol souk csak hagytam őket elpárologni rdry a chill.....it volt oké és a legérdekesebb gondolat volt, hogy mentem 5500a, mint 1500-1700 mg, de im reallz biztos, hogy ez csak pse, ibu és néhány töltőanyag.
és ettől a ponttól kezdve én csodálkozom.
SOOOO do you think this is going to work ?
1. 5-8 órán át etanolban áztatni a teljes masszát.
2. Az oldatot leszűrjük, a folyadékot megtartjuk, a maradékot pedig kidobjuk.
3.most itt az ideje, hogy nagyon alacsony hőfokon melegítsük és lassan párologtassuk el, amíg a PSE n IBU kívánt por keverékét nem kapjuk meg.
4. lúgos víz hozzáadása, amíg az oldatom el nem éri a 13-as pH-t.........lúgos oldat hozzáadása mire? mint soke tabletták lúgos vízben? mert a tablettáim olyan szart tartalmaznak, amely vízben aktiválódik.
5. kivonatolás toluolnal
6. most dobd ki a régi vizes réteget, majd esetleg csinálj pár vízmosást?
7. Adjunk a nem poláris oldószerhez tiszta desztillált vizet.
8. 9. Híg HCl-lel savasítsuk pH 3-ig (rázni kell, vagy csak lassú kavargatás is oké?).
9. A pszeudo átvándorol a vízfázisba pszeudo-HCl sóként.
10. Az ibuprofén (most már savas) kicsapódik a vízfázisban, így elméletileg elég tiszta pszeudo van a vízben.
11. Végül A/B extrakciót végezhetek, hogy a PSE-t még jobban megtisztítsam.
Köszönöm a válaszokat