Question Törött kondenzátor

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
334
Deals
1
Bárki tud valakit az Egyesült Királyságban, hogy fix a laboratóriumi berendezések, mint az én nagy kondenzátor és frakció desztilláció csatlakozik már snap off beteg AF

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Kínából biztosan olcsóbban vásárolhatja meg őket. Kaptam egy szép ahlihn kondenzátort 20 dollárért az Amazonról, amelyet ingyen szállítottak Kínából. 3 nyakú 500ml rbf, 25 dollárért kaptatok az Amazonon?

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
334
Deals
1
Igen, de nem olcsó cucc, mint hogy érkezik eltört inkább javítani őket tbh

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Egy "jó hírű " cégtől származott, megnéztem az előzményeket, a Deschem volt. Hihetetlenül jól volt csomagolva. Egy erre készült hungarocell dobozban, nagyon vastag falú és nagyon sűrű, egy kartondobozban tökéletesen illeszkedett, majd mogyoróval csomagolva egy másik kartondobozban. Lehet, hogy képeket is csináltam volna, de nagyon nehéz lett volna eltörni. Nem hiszem, hogy 2 lövés egy 8 kilós csákánnyal el tudná törni , de egy tömbfal mindkét oldalát át tudom törni ugyanezzel a csákánnyal

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
334
Deals
1
Van egy link a boltja az Amazonon plz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Ez is elég tisztességes üvegáru. ennél jobb cuccom csak a Pyrex vagy a kimax van. Ez a legjobb kínai cucc, amim van. Most vettem egy új keverőlemezt. A régi, a fűtőelem 2-ben égett. Miután hosszasan és keményen kerestem, kaptam egy Vevor 500w-os fűtést egy szondával és lcd képernyővel, és ez PID, így elfordítom a gombot, amíg azt mondja a kívánt hőmérsékletet, és elsétálok. Ez 140 vagy 150 dollár volt.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
334
Deals
1
That's grate it's even free delivery aswell to uk goin to dm him with my list 🙌

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Deals
27
ha elhatározza, hogy megpróbálja megjavítani magát , akkor megpróbálhatja egy magas hőmérsékletű üveg epoxi ragasztóval, tartsa szem előtt, hogy especialy magas hőmérsékletű alkalmazáshoz.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
334
Deals
1
Ez volt az első dolog, amit gondoltam ki, de nem volt biztos, hogy probs még mindig fékezni lol