Bem-vindo à seção Brasil do fórum. Lembre-se de que postar contatos (jabber, telegram, signal e outros) resultará em banimento permanente! Se você decidir comprar ou vender algo sem usar o escrow e perder dinheiro, não poderemos ajudá-lo.
Egészségedre, pajtás! Láttam az LSD gyártásával/LSA extrakcióval kapcsolatos hozzászólásaidat. Nagyon érdekel az ilyen anyagok előállítása. Szeretnél egy közös kutatási erőfeszítést tenni?
Üdvözlet üdvözlet! Srácok, nagyon örülök, hogy brazilokat találok itt! Új vagyok a környéken, és szerettem volna kapcsolatot teremteni gyártókkal/forgalmazókkal/fogyasztókkal itt Brazíliában.
Bárki, akit érdekel, hogy beszélgessen velem szintézisről, értékesítésről, stb. Gyerünk!
Opaaa...Van néhány kapcsolatom itt sp-ben és kaptam egy ajánlatot a k9 előállítására...van itt valakinek a szintézis...hogyan kell előállítani...az összetevők (recept) rendelése, hogy elérhetővé tegye...jelenleg savval és édességgel látom el néhány éjszakai klubot és szükségem volt erre az információra.