BMK glicidsav nátriumsó átalakítása P2P-vé 85%-os foszforsavval + Leuckart-Wallach reakcióval amfetamin-szabadbázisú olaj (A-Oil) előállítására.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
19
Miért ne keverjük össze egyszerre?

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Mit keverünk össze egyszerre ? Legyen pontosabb, kérem!

View previous replies…

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Mert ha a forrásban lévő BMK-t cseppentő tölcsérrel forró foszforsavba csepegteti, annak lassabb, de sokkal nagyobb a beszélgetési sebessége!

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
19
HCl aq-t használtam, és általában 67%-ot kaptam.

A tiéd milyen?

rampage

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
40
Szép írás, haver, kár, hogy a nátriumsót betiltották.

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Nem minden országban!
Tudom, hogy egy tömeges skála gyártó, aki szállít nekem Reagent Grade BMK glicidsav nátriumsó egy igazán nagyon jó áron, és más vegyi anyagok, mint a PMK por is még mindig elérhető, csak tudnia kell, hogy a törvények egy bizonyos ország Kínában ez betiltott pontosan köszönhetően nyomás az amerikai kormány.
De egyébként, ha érdekel, hogy vásárolni néhány Nátriumsó togheter küldjön nekem egy üzenetet, hogy csak olcsóbb lesz, minél többet rendelek!
+ ez Reagent Grade ez egy 90% -os konverziós arány 85% -os foszforsavval P2P-re!
Ez rengeteg!
A kínai szar olyan 60%-os volt, vagy úgy...

View previous replies…

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Ow ok akkor blokkolj engem 😊 ha van egy reagens minőségű vegyi anyagot tudsz én nem csinálom ezt ki, de csak csináld a dolgodat én csinálom az enyémet és minden rendben lesz. 🙂

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Itt láthat egy másik írást egy képzett vegyész a P2P gőzdesztillációjáról, és ő is kálium-karbonát oldatot használ!

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Úgy tűnik, itt nézeteltérésünk van, és ezzel egyáltalán nincs problémám. Én írtam, amit mondani akartam, és most már mindenki eldöntheti magának, a szabad választás szépsége és borzalma :ROFLMAO:

Peace and Drugs and Rock'n Roll...!

View previous replies…

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
@OrgUnikum Tegnap csináltam egy vízgőz-desztillációt adtam 75g kálium-karbonátot 500ml H2O-hoz hozzáadva azt is az én P2P és perfomed vízgőz-desztilláció és tökéletes átlátszó, mint a víz P2P semleges Ph-szinttel a hülye én nem készítettem képeket én csak arra gondolok, hogy tudod, amikor én 5 óra és 10 percig vagyok a Leuckart-Wallach reakcióban és még 50 perc refluxálással, hogy sikeresen befejezzem a reakciót és a reakcióelegy jól néz ki, nem túl sötét sárga és a Ph körülbelül 6 - 7, így ez is egy jó jel!
A8yi09f2jq

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Ezután hűtsük le az oldatot, adjunk hozzá vizet külön rétegeket tartsuk a felső N-formilamfetamin réteget, és végezzük el a hidrolízist!
Fogom post több képet, amikor tovább a szintézisben

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
A reakció befejeződött én vagyok hűtés le most, amíg egy temp én sikeresen hozzá H2O nélkül nagy párolgás körül 50C° - 60C° és külön rétegek, de minden jól néz ki jó szín, semleges Ph szint és a reakció keverékek hőmérsékletét csökkent kissé ugyanazzal a fűtés, amely azt jelzi, hogy a reakció csomagolódik!
YyhlD60qMj

Fernandohatescorn

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Üdvözlöm, tudna adni egy szintézist a metamfetamin számára a Leckard-Wallach-reakcióból?

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
A metamfetamin esetében az Al/Hg reduktív aminálás sokkal jobb hozamot és tisztább terméket ad. Egy kicsit meg kell keresnie egy igazán jó munkamódszert, azok a neten mindenütt szuboptimálisak, hogy udvariasan fogalmazzunk.

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Igaza van!

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Persze, hogy az vagyok ;)

És így csináld:

Szükséged van egy fej feletti keverőre, egy egyszerű egy régi akkumulátoros fúrógépből nagyszerűen működik + PTFE keverőrúd + pengék az Aliexpressről - 10 USD vagy így.
De vasat/acélt is használhatsz ebben a reakcióban gond nélkül. Edény, keverő, stb.
60 g P2P-hez kevesebb, mint 25 g alumíniumra van szükség granulátum vagy forgács formájában, ha lehetséges 99,999..% - nem por! Ebay vagy bármi, nem nézett nem drága. Ne használj fóliát! Minél kevesebb Al annál kevesebb rendetlenség a kidolgozásban.
40 g metilamin bázis, ami 100 g 40%-os vizes oldat, használhatsz MeNH2-t alkoholban is, vagy a hidrokloridból helyben is elkészítheted a bázist.
Oldószer: EtOH vagy IPA vagy metanol. Ha etanollal denaturáltat használ, akkor a denaturáláshoz használt MEK-et vagy más ketonokat el kell távolítani.
Ha MeNH2.HCl-t vagy MeNH2-t használsz alkoholban, akkor 400 g P2P-t tudsz feldolgozni egy 4 literes lombikban, ha vizes oldatként használod, akkor nem annyira, mivel több alkoholra van szükséged, hogy kompenzáld a reakcióban lévő szarnyi vizet.

A reakció általános vázlata: Készítsük el az Al felét amalgámmá Hg-só felhasználásával meleg víz/alkohol keverékben Éppen annyira, hogy az Al-t ellepje. Dekantáljuk ezt és tegyük az Al-t a reakciós lombikba. Adjunk hozzá metilamint és az alkohol felét, a másik felét a P2P hígítására használjuk. Kezdjük el keverni, melegítsük 40 °C-ra - kapcsoljuk le a fűtést, készítsünk hűtőfürdőt szobahőmérsékletű vízzel, és kezdjük el lassan adagolni a P2P-t. Egy cseppentő tölcsér jól jön minden nagyobb dologhoz. A hűtőfürdő segítségével tartsa a hőmérsékletet 50 °C alatt. Nem szabad visszaforgatni! Ez csak kiűzné az összes metilamint - amire szükséged van - és a bűzt.....
A méréshez használjon termoelemet/hőmérőt a lombikban.
Időbe telik, ha kész, vegyük ki a hűtőfürdőt (NE használjunk jeges vizet, különben megölhetjük a reakciót, ami rossz.
Adjuk hozzá a maradék Al-t (amit amalgámozunk ugyanazzal a Hg/vízzel, mint korábban) két adagban a P2P hozzáadásának megfelelően, mondjuk egy adagot, amikor a P2P fele benne van, és a többit, amikor 90%-ban benne van. Nagyobb mennyiségek feldolgozása hosszabb időt vesz igénybe, és több adagra osztja, józan ész.
Nem baj, ha 70 °C-ig eljut, de elkezd büdösödni. Ne hűtsük 40 °C alá, különben elpusztulhat.
Miután minden benne van, és a hőmérséklet leesik, kezdje el enyhén melegíteni, hogy körülbelül 50 °C-on tartsa.
A legjobb éjszakára.

Másnap lehűtjük, jéghideg NaOH oldatot adunk hozzá, és gőzpárlatot készítünk közvetlenül az edényből vagy egy extrakció után, a beállításoktól és a felszereléstől függően. Mielőtt gőzölöd ki a metamfetamint, desztilláld le az alkoholt, amely tele van metilaminnal, és legközelebb újra felhasználható, és akkor a felhasznált metilamin mennyiségét a felére csökkentheted.

100 ml P2P-hez:
40 g 99,9999..% tiszta Al forgács vagy granulátum formájában.
70 g metilamin, ez egyenlő 155 g metilamin-hidroklorid + 90 g NaOH (első alkalommal. Később a metilaminnal töltött alkohol felhasználásakor a mennyiséget felére csökkentjük).

Most a víz kérdése. Vízre szükség van, de a túl sok nem jó.
Én azt javaslom, hogy a metilamint alkoholban használjuk, vagy a HCl sóból és NaOH-ból készítsük el, amit egy edényben lehet csinálni, a képződött só nem árt (persze ha használunk felülről keverőt). Ebben az esetben háromszor 25 ml vizet adsz a reakcióhoz. Egy adagot az elején, egy adagot akkor, amikor kb. a P2P fele hozzá lett adva és a többit később mondjuk amikor a P2P 2/3-a benne van? Érted a lényeget.

Bárki, aki tudja, hogy az EU-ban hol tudok beszerezni BMK-t, kb. 2 kg-ot, elfogadható áron, kérem, küldjön egy PM-et.
thx