- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Az anyagok kis százalékáért dolgoznék önnek New Yorkban. A bizalom kiépítésén dolgoznék. Itt egy óriási kiaknázatlan piac van.
- Reaction score
- 252
- Deals
- 1
A BB csapat új munkatársakat keres.
Követelmények:
- Kapjon halott csepp mefedront 50 g-os mennyiségben (minimális tétel az induláskor).
- Csomagolja 25 darab, egyenként 2 g-os csomagban.
- Rejtsen el 25 halott cseppet biztonságos helyen.
Feltételek:
Szükséges 100 EUR letét.
A termék eladása után a vállalkozó 15 €-t kap minden egyes sikeresen eladott dead drop után.
15*25=375 euró + 100 euró letét.
A munka mindig ott van. Keressen velünk napi 300 eurótól, mindössze néhány óra szentelésével. Ha érdekel, kérem, lépjen kapcsolatba velem privát üzenetben. @HEISENBERG @Madre
Követelmények:
- Kapjon halott csepp mefedront 50 g-os mennyiségben (minimális tétel az induláskor).
- Csomagolja 25 darab, egyenként 2 g-os csomagban.
- Rejtsen el 25 halott cseppet biztonságos helyen.
Feltételek:
Szükséges 100 EUR letét.
A termék eladása után a vállalkozó 15 €-t kap minden egyes sikeresen eladott dead drop után.
15*25=375 euró + 100 euró letét.
A munka mindig ott van. Keressen velünk napi 300 eurótól, mindössze néhány óra szentelésével. Ha érdekel, kérem, lépjen kapcsolatba velem privát üzenetben. @HEISENBERG @Madre
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Szóval ez azt jelenti, hogy szállít az usa, és van már itt ügyfelek már
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 27
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Fed? Lol Én csak azt kérdezem, hogy szállítanak-e nekem a vevők is szállítanak. Nekem úgy hangzik, hogy ez így működik. Nem vagyok benne biztos, hogy értem, hogyan csinálják a dolgokat. Azt mondták, hogy akár 300 eurót is kereshetek naponta, ezért kérdeztem, hogy ez hogyan lehetséges? Megrendelést adnak nekik és utána szállítom a terméket? Fed lol 2014 óta vagyok a színen, nincs szükségem a szarságaidra, amikor kérdezek tőlük. Hogy hogyan működik