- Language
- 🇩🇪
- Reaction score
- 10
- Deals
- 8
Íme egy visszajelzés és fejlesztési javaslatok
- A véleményezési rendszert meg kell változtatni, jelenleg az ügyfelek csak közvetlenül a fizetés befejezése után tudnak véleményt írni, de ebben az időben az ügyfelek még nem tesztelték a termékeket, és csak a szállítást és a kommunikációt értékelik, de magát a terméket nem. Lehetőséget kellene biztosítani a termékek értékelésére a befejezés után is.
- Legyen egy automatikus befejezése a rendelési folyamatnak xx nap után. Nekünk, eladóknak gyakran van problémánk azzal, hogy az emberek nem fejezik be a rendelésüket, és már nem válaszolnak az üzenetekre. Továbbá kellene egy vita gomb.
-Egy privát üzenet vagy chat funkció jó lenne. Volt egy vásárlóm, aki fontos kérdést tett fel, nem sokkal ezután befejezte a rendelést, most már nem tudok válaszolni a kérdésére,nem tudom már felvenni vele a kapcsolatot. Esetleg egy olyan funkció, hogy a chat befejezése után még 1-2 nap ,hogy válaszoljon a kérdésekre, ha szükséges vagy így
-Egy meghívó link a Bazaarhoz jó lenne.
Lehet, hogy már sokan vannak ilyen funkcióval és én még nem találtam meg.
Ez egyáltalán nem kritika ez csak egy őszinte visszajelzés és fejlesztési javaslatok.
Remélem, hogy a bazár nagy lesz a jövőben
- A véleményezési rendszert meg kell változtatni, jelenleg az ügyfelek csak közvetlenül a fizetés befejezése után tudnak véleményt írni, de ebben az időben az ügyfelek még nem tesztelték a termékeket, és csak a szállítást és a kommunikációt értékelik, de magát a terméket nem. Lehetőséget kellene biztosítani a termékek értékelésére a befejezés után is.
- Legyen egy automatikus befejezése a rendelési folyamatnak xx nap után. Nekünk, eladóknak gyakran van problémánk azzal, hogy az emberek nem fejezik be a rendelésüket, és már nem válaszolnak az üzenetekre. Továbbá kellene egy vita gomb.
-Egy privát üzenet vagy chat funkció jó lenne. Volt egy vásárlóm, aki fontos kérdést tett fel, nem sokkal ezután befejezte a rendelést, most már nem tudok válaszolni a kérdésére,nem tudom már felvenni vele a kapcsolatot. Esetleg egy olyan funkció, hogy a chat befejezése után még 1-2 nap ,hogy válaszoljon a kérdésekre, ha szükséges vagy így
-Egy meghívó link a Bazaarhoz jó lenne.
Lehet, hogy már sokan vannak ilyen funkcióval és én még nem találtam meg.
Ez egyáltalán nem kritika ez csak egy őszinte visszajelzés és fejlesztési javaslatok.
Remélem, hogy a bazár nagy lesz a jövőben
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 110
Egyetértek, befejeztem az üzletet, és a felülvizsgálat gomb ott volt. > majd néhány nappal később visszamentem, hogy hozzáadjam a felülvizsgálatomat, de a felülvizsgálat gomb eltűnt! és ez március 17-e után volt, amikor azt mondták, hogy javítani fogják. Kérjük, hogy a felülvizsgálat, de mindig látható, amíg a felülvizsgálat gomb aktiválódott. azaz LSD 2 hétig, majd jöjjön vissza egy hónap múlva, hogy felülvizsgálja kell még mindig ott van. 'Tudod, hogy mit jelent?'
- Reaction score
- 71
1 Rendben. Az üzlet megkötése után hozzáadjuk a minősítés lehetőségét
2 Így van. Az üzlet automatikusan lezárul, ha a vevő semmilyen módon nem reagál. Van egy vita gomb is.
3 Igen, ez lehetséges.
4 Az ajánlási program fejlesztés alatt áll. Hamarosan elérhető lesz.
Köszönjük észrevételeit. Ez fontos számunkra.
2 Így van. Az üzlet automatikusan lezárul, ha a vevő semmilyen módon nem reagál. Van egy vita gomb is.
3 Igen, ez lehetséges.
4 Az ajánlási program fejlesztés alatt áll. Hamarosan elérhető lesz.
Köszönjük észrevételeit. Ez fontos számunkra.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 6
- By Billy Wizz
-
31 Mar
The order in question didn't inform me of the time limit, it might not have been in place at the time because a recent order informed me of the 5 day limit to open a dispute. After the deal was closed I couldn't see any way to message the seller, but I may have missed something.
I haven't asked for the new track yet, I'll message them tonight.
As for the time limit, now that I know how it works, it looks like a good system. I've just chatted with a different seller who said I should open a dispute to give them a little more time on a deal, so it's doing the job.
Thanks for the feedback.
I haven't asked for the new track yet, I'll message them tonight.
As for the time limit, now that I know how it works, it looks like a good system. I've just chatted with a different seller who said I should open a dispute to give them a little more time on a deal, so it's doing the job.
Thanks for the feedback.