Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Amfetamin szintézis P2NP-ből Al/Hg segítségével (videó)

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
870
Más típusú kondenzátorok is használhatók, de ehhez a reakcióhoz a legmegfelelőbb az Allihn kondenzátor

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Wowww gratulálok ember
Kérem, mondja el nekem, hogyan megy minden, használt mennyiségek, reakcióidő, használt laboratóriumi/házi felszerelések.

Honolulu98

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46

A fő posztban minden megvan, csak kövesse a lépéseket. Nekem több hibám is volt, amikor a lombikban az alumíniummal és az 1-fenil-2-nitropropénnel és másokkal készítettem a keveréket. A reakció elég heves volt, ez volt az első tapasztalatom a kémiával és az az igazság, hogy kicsit megijedtem tőle. Az anyag nagyon szilárd maradt, amikor megpróbáltam átpasszírozni a szűrőn. Megmértem és 55%-os hozamot kaptam a főanyagra.

De ma este hagyom szellőzni és holnap újra mérlegelni fogom, hogy megnézzem, megmaradt-e az előbbi teljesítmény.

Honolulu98

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Mennyire lehetne a gyártást ezzel a módszerrel méretezni anélkül, hogy a teljesítmény 60%-70%-kal csökkenne?

Milyen berendezésekre lenne szükség? Szeretném a termelést főzésenként legalább 50 g-ra növelni.

Minden komponens ugyanúgy skálázódik?

Honolulu98

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
2Fk7JFF.png

Mi a véleménye az első termékemről? Ez az első alkalom, hogy kémiával dolgozom, és az az igazság, hogy szaglásban/megjelenésben elégedett vagyok.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
870
A termék elég tisztának tűnik, fogadja gratulációmat. Milyen kihívásokkal szembesült? Esetleg vannak még kérdések?

Last edited:

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,969
Deals
666
A 70% jó hozam

Honolulu98

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46

A kihívás mint olyan, az első lépés megtétele volt. Aztán minden rendben megy. Bár a reakció, amikor a tartalmat az alumínium amalgrammba önti, be kell vallanom, hogy egy kicsit megijeszt.

Folytatni fogom még pár szintézist ezekkel az arányokkal és mennyiségekkel, hogy gyakoroljak.

Kicsit a hozzászólásom fölött tettem fel pár kérdést.

Mennyire lehetne a termelést skálázni ezzel a módszerrel anélkül, hogy a teljesítmény 60%-70% -kal csökkenne?

Milyen berendezésekre lenne szükség? Szeretném a termelést minimum 50g/főzésre növelni.

Minden komponens ugyanúgy skálázódik?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,334
Deals
1
Igen, gratulálok a szintézishez!
Nagyítsa ki a reakciós lombikot és szabályozza megfelelően a hőmérsékletet
ahogyan @William Dampier már korábban is mondta.

Last edited:

Honolulu98

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46

Nincs sok tapasztalatom, de egy 20L-es lombik és a felhasználandó mennyiségek x10. Nem lesz egy kicsit trükkös a kézi kezelés?

Mire lenne szükség? Egy forgó elpárologtatót egy jeges vízfürdőben?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,334
Deals
1
Jeges vízfürdő és felső keverő. Megmutattam a példát, először 100g-ot végezhet, és lépésről lépésre bővítheti a szintézist, hogy elkerülje a reagensek elrontását.

cyb3r0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Használhatok desztillált vizet lúgos víz helyett?

cyb3r0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ez egy ecetsav, p2np és IPA keveréke, de ebből szín jelent meg, miért?
Tudva, hogy a p2np-t a fagyasztóban tárolták? Mit gondolsz a keverékről?

Attachments

• ziEgbxtnj5.png
    ziEgbxtnj5.png
    240.7 KB · Views: 353
  • C0iu8PEYdA.png
    C0iu8PEYdA.png
    346.6 KB · Views: 395

William D.

Expert
Reaction score
1,281
p2np gyenge minőségű vagy más reagensekkel összetévesztve

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
110
Azon gondolkodtam, hogy mi a megfelelő mennyiségű higany-nitrát az amalgámozáshoz. Nincs higany-nitrátom vagy kloridom, így a salétromsavas módszert kell használnom, azonban a videóban a higany-nitrát szintézishez megadott mennyiség 5ml, ami a hőmérő higanytartalmának körülbelül 25% -a.

A videóban, amely már elkészített száraz higany-nitrátot használ, 0,1g higany-nitrátot adnak meg. Ez nagyjából 62mg higanymennyiségnek felel meg. A higany-nitrát/hőmérő videóban azt javasolják, hogy a teljes mennyiség 1/4-ét használjuk (5ml a 20ml-ből), ami legalább 250mg higany, ha a hőmérő 1gr-ot tartalmaz (általában 0,6 és 3g közötti higanytartalmat adnak meg). Ez elég jelentős különbség (X4).

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
110
Egy másik kérdés. Lehet-e `túlzásba vinni` az amalgámozást pl. túl sok higany-nitrát használatával? Megpróbáltam amalgámot készíteni, de valahogy szétesett, az egész nagyon gyorsan történt, jóval 15 perc alatt, és a fóliám nagy része `iszap` lett. Valami tipp, hogy hogyan lehet kiszúrni a megfelelő időt és hogyan lehet lassabbá tenni a reakciót? Bocsánat, ha ez valami nagyon nyilvánvaló, de nekem mégis sikerült elrontanom, pedig figyeltem a jelekre, mint buborékok stb.

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Die farbe ist schon sehr ausschlaggebend würde ich sagen und dickere folie kann helfen da sie widerstandsfähiger ist.

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
110
Szia Patton, bizonyos értelemben igen, mivel valójában 1300:1 arányt adtál meg az Al:Hg-hez, ami nagyjából megfelel a videóban megadott 0,1 g tiszta Hg(NO3)2 aránynak. Azt viszont továbbra sem tudom, hogy a friss higany-nitrátot miért adják más arányban, vagy (másik lehetőség) hol rontottam el a számításomat. Ez a szál nagyon hasznos köszönöm, hogy gondoltál rá.