Amfetamin szintézis P2NP-ből Al/Hg segítségével (videó)

Botsauto-Dutchland

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
ismét nem tudom, hozam azt hiszem, én foszforsavat használok, hogy a só, de a 9 ml-ben, amit a pc-ben lát, egy kevés víz volt a hűtőben és az adapterekben.

Botsauto-Dutchland

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Még mindig csepegtetve én úgy döntöttem, hogy 130 ml o 15%-os kénsavval desztillálok, de azt hiszem, aludnom kell egy kicsit.

Attachments

• oqgBkwUOne.jpg
    oqgBkwUOne.jpg
    2.3 MB · Views: 274
  • BvQGyN3zDX.jpg
    BvQGyN3zDX.jpg
    2 MB · Views: 277
  • tvc2MxH36U.jpg
    tvc2MxH36U.jpg
    2 MB · Views: 272
  • zJ427vdDIl.jpg
    zJ427vdDIl.jpg
    2.3 MB · Views: 275

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Nem tudok kénsavat desztillálni. Addig tudom melegíteni, amíg füstölni nem kezd, és el nem érem a ~95%-ot. Ez rendben van a szabad bázisú sóképzéshez? Az extra víz feloldja a képződött sót, így egy kicsit veszítek. Még valami más?

Last edited:

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Teljesen elegendő, mindig jól zárja le a kénsavat, mert az a tulajdonsága, hogy a levegőből vizet szív fel.

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Ha higany-II-nitrát-monohidrátot kapok, hogyan tudom a H2O-t a legjobban elválasztani, mivel a higany forráspontja a H20-ból származó forráspont alatt van? VAGY egyszerűen nem fog működni egyáltalán

TerminusEst

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ez a reakció működik quit jól nekem, sikerült csinálni néhány tesztfutás 20gramm egy vastag 7 literes HDPE hordóban, a hatékonyság elérte a 60%-os hatékonyságot, miután szárítás alacsony hőmérsékleten szárítóban párátlanítóban. kapott egy kis túlsavasodás néhány tételben, de összességében nagyon szép fehér anyag, amely, ha megfelelően megszárad, szemcséket képez, amelyek porrá válnak ligth-közepes nyomással.
Van két kérdésem.

A higany nitrátom sárgává válik, amikor a vízzel érintkezik, a higany tiszta fehér, mielőtt hozzáadnánk az alumínium/víz keverékhez, de amint hozzáadjuk a vízhez, sárgává válik, és miután a vízben/alumíniumban ül, még majdnem vörös-narancsszínűvé is válik. ezek a csomók úgy tűnik, hogy csak rosszul oldódnak a vízben, mert legalább 3-4 alkalommal kell öblítenem, hogy megszabaduljak minden kis nyomnyi mennyiségtől. a higany fémem billenőkapcsolókból származik, ami arra enged következtetni, hogy talán más fémek nyomai is szennyezettek lehetnek ?

A második aggodalmam az én p2np nem oldódik az én IPA / ecetsav keverék adott a 10g P2NP 100 ml izopropil és 50 ml jégecetsav. én ecetsav csak 80%. én kell kb. 120-130 ml IPA és propably 70 ml ecetsav, hogy feloldja th ep2np, különben van sárga crytsals kavarog körül az én oldat.
Lehet, hogy ez a 80%-os ecetsav következménye?

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Az oldatot kicsit melegítsük fel 50 °C-ra, de ne túl forróra, mert akkor a sárga szín vörössé válik.

TerminusEst

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
ezt meg fogom próbálni, köszönöm, egyébként lehetséges-e az IPA-t helyettesíteni például bioetanollal ? sokkal könnyebb lenne nagyobb mennyiségben beszerezni, mint az IPA-t.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
212
Deals
3
Az IPA Lengyelországban legális a fogyasztók számára, és 5L 99% > 20$ körül van az ára.

Üdvözlettel

TerminusEst

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Igen, a legális, de a bioetanol olcsóbb, kevésbé gyanús, és könnyen beszerezhető nagy qunateties offline, ami szerintem előnyösebbé teszi, ha lehetséges használni.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Tudom, vagy jobban mondva olvastam, hogy az ember metanolt használt a szintézishez, így az etanol használata is lehetségesnek kell lennie. El kell választani az összes oldószert, mielőtt hozzáadná a savat, hogy szinte vízmentes legyen, szóval mindegy, próbálja ki, és számoljon be róla.

cyb3r0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ha növelem a p2np-t, hány más reagenset teszek be?

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
212
Deals
3
Attól függ, hogy a P2nP mekkora részét szeretné növelni.

A P2nP %-ban történő növelésével azonos mennyiségű P2nP-t kell hozzáadni a többi összetevőhöz is.

Például a recept 10 g P2nP-re vonatkozik, ha egy 20 g P2nP-t tartalmazó tételt akarsz főzni, ami 100%-os növekedés, akkor a többi összetevőhöz is adj 100%-ot. Ilyen egyszerű.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
A vegyészek moláris arányokat használnak. Ez a legjobb módja a pontos átváltásnak.

Botsauto-Dutchland

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
I tryd de nem találom a moláris arányokat egy olyan oldalon, mint a wikipedia vagy valami, csak mint a kérdés, hogy mi a moláris arány a p2p vas és fecl

Heartburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Pontosan úgy végezzük el, mint a videóban, kivéve 62,5 ml 80%-os ecetsav hozzáadását. Az elején aggódtam a sav koncentráció s obas a kor és a minőség P2NP (kb. 10 hónapig üvegben, kapott egy kis olajos nedves). l've nem sikerült Al/Hg recept a "scribd" oldalról háromszor, si én reménytelen volt. De a reakció olyan heves volt, hogy a kondenzátort további 20ml IPA-val kellett öblítenem. A 99%-os acetont 300°C-on sütött molekulaszitán szárítottam, de valahogy 96%-os kénsav hozzáadása után barna sűrű ragacs lett belőle. Így foszforos úton kellett savanyítanom. A végtermék nagyon erős, a hozam 7,2g száraz 10,3g P2NP-ből. A jövő héten vinnék egy mintát a munkahelyemre, és a GC-MS/MS-en minőségi felvételt készítenék.
Kíváncsi vagyok arra is, hogy a GAA-t helyettesíthetem-e más savval pl. hangyasavval? A kiömlött 80%-os ecet szaga borzalmas.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,074
Deals
1
Gratulálunk! Jó lenne. Kérjük, ossza meg velünk az eredményét.
El tudom képzelni és jól megértem Önt. Megpróbálhatja ezt a recept et ecetsav nélkül is.
Közvetlenül savat adtál hozzá? Kénsavas oldatot kell használnod (~10%) acetonban.

Heartburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Hozzáadtam 2ml 96%-os savat 10ml acetonhoz, azt mondja, hogy hígított kénsavat kell használnom az acetonnal való keveréshez? Azt hittem, hogy a semlegesítőszer legyen a lehető legvízmentesebb. Legközelebb kipróbálom ezt a receptet 1g-os skálán 85%-os hangyasav mólegyenértékével.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,074
Deals
1
Ez így van rendjén. Nem, úgy értettem, hogy 96%-os savból kell 10%-os oldatot készíteni acetonnal, elnézést a nem egyértelmű magyarázatért.