- Reaction score
- 14
Egy másik kérdésem van - 2-3 óra keverés és melegítés elegendő ahhoz, hogy ezt a reakciót befejezzük, vagy 4-5 órát kellene használnom, ahogyan azt néhány más írás említi?
- Reaction score
- 14
TLC-t csináltam, 3 óra után az átalakítás majdnem 100%, 4 óra után nem mutattam be prekurzort (ideális esetben 3-4 óra, de általában 2-3 óra is jó).
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
Ez valójában az én írásom, amit ez a felhasználó csak újra közzétette és hozzáadott néhány kérdést, korábban ezzel az egyénnel dolgozott, de mostanában hallottam róluk néhány panaszt. Köszönöm a bókot a magyarázataimról. Teljesen egyetértek a kínai piac jelenlegi helyzetének elemzésével, nagyon éleslátó. Túl sok kínai eladó csak rövidít a gyártáson, nem tisztítja vagy nem végez semmiféle analitikai ellenőrzést a prekurzorokon, csak kapzsiságból. Ezáltal világszerte sok vásárló vásárol nagyon tisztátalan prekurzorokat, amelyeket tisztátalan termékek előállítására használnak fel, ismeretlen és valószínűleg mérgező/veszélyes melléktermékekkel. Nagyon szomorú, és ezért bátorítok minden olyan végtermékgyártót, akinek megvan rá az eszköze, hogy kellő gondossággal küldje el a termékét harmadik fél által végzett analitikai tisztasági és azonossági vizsgálatra GCMS/LCMS/HPLC/NMR stb. segítségével. Ha Ön anélkül ad el terméket a végfelhasználóknak, hogy ezt megtette volna, akkor felelőtlen, és veszélyezteti az emberek egészségét és életét.
Ha bárkinek szüksége van olyan harmadik félként működő tesztelő cégekre, amelyek ezt ésszerű áron elvégzik az USA-ban, csak lőjön rám egy PM-et. Ne veszélyeztesse az ügyfeleit. A kapzsiság és a tudatlanság a gyökere ennek a gonoszságnak.
Ha bárkinek szüksége van olyan harmadik félként működő tesztelő cégekre, amelyek ezt ésszerű áron elvégzik az USA-ban, csak lőjön rám egy PM-et. Ne veszélyeztesse az ügyfeleit. A kapzsiság és a tudatlanság a gyökere ennek a gonoszságnak.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
Én is ERŐSEN bátorítok minden gyártót, hogy szánjon időt ennek a fejlettebb 2. extrakciós módszernek a megtanulására. Az analitikailag ellenőrzött 5f & 5cl, amelyet az első módszerrel csak a termék jeges vízben történő összetörésével készítenek, szinte SOHA nem magasabb tisztaságú, mint 70-80%, és ki tudja, milyen más szemetet hagy a végtermékben.