5cl-adb-a (MDMB-4en-PINACA) szintézis információ és kérdések

rcprecursorUSA

Don't buy from me
Member
Reaction score
14
Egy másik kérdésem van - 2-3 óra keverés és melegítés elegendő ahhoz, hogy ezt a reakciót befejezzük, vagy 4-5 órát kellene használnom, ahogyan azt néhány más írás említi?

rcprecursorUSA

Don't buy from me
Member
Reaction score
14
TLC-t csináltam, 3 óra után az átalakítás majdnem 100%, 4 óra után nem mutattam be prekurzort (ideális esetben 3-4 óra, de általában 2-3 óra is jó).

View previous replies…

CremdelaChem

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
1
Ez valójában az én írásom, amit ez a felhasználó csak újra közzétette és hozzáadott néhány kérdést, korábban ezzel az egyénnel dolgozott, de mostanában hallottam róluk néhány panaszt. Köszönöm a bókot a magyarázataimról. Teljesen egyetértek a kínai piac jelenlegi helyzetének elemzésével, nagyon éleslátó. Túl sok kínai eladó csak rövidít a gyártáson, nem tisztítja vagy nem végez semmiféle analitikai ellenőrzést a prekurzorokon, csak kapzsiságból. Ezáltal világszerte sok vásárló vásárol nagyon tisztátalan prekurzorokat, amelyeket tisztátalan termékek előállítására használnak fel, ismeretlen és valószínűleg mérgező/veszélyes melléktermékekkel. Nagyon szomorú, és ezért bátorítok minden olyan végtermékgyártót, akinek megvan rá az eszköze, hogy kellő gondossággal küldje el a termékét harmadik fél által végzett analitikai tisztasági és azonossági vizsgálatra GCMS/LCMS/HPLC/NMR stb. segítségével. Ha Ön anélkül ad el terméket a végfelhasználóknak, hogy ezt megtette volna, akkor felelőtlen, és veszélyezteti az emberek egészségét és életét.

Ha bárkinek szüksége van olyan harmadik félként működő tesztelő cégekre, amelyek ezt ésszerű áron elvégzik az USA-ban, csak lőjön rám egy PM-et. Ne veszélyeztesse az ügyfeleit. A kapzsiság és a tudatlanság a gyökere ennek a gonoszságnak.

CremdelaChem

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
1
Én is ERŐSEN bátorítok minden gyártót, hogy szánjon időt ennek a fejlettebb 2. extrakciós módszernek a megtanulására. Az analitikailag ellenőrzött 5f & 5cl, amelyet az első módszerrel csak a termék jeges vízben történő összetörésével készítenek, szinte SOHA nem magasabb tisztaságú, mint 70-80%, és ki tudja, milyen más szemetet hagy a végtermékben.

benz4k

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
használtál jég vagy dcm extrakciót, megpróbáltam ezt az írást mdmb-5br-inaca, keverjük 4h 80C-on, de nincs por a jeges vízben, csak némi olaj.

View previous replies…

CremdelaChem

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
1
Ó, és még egy dolog - ha túl- vagy alulmelegíti ezt a reakciót, akkor is megmarad a végtermék, amely olajként feloldódva ragad. Ha olaj marad, vannak módszerek a por átkristályosítására az olajból és egy oldószerből, de ezek kissé bonyolultak egy új kémikus számára. Könnyen elvégezhető azonban a megfelelő utasítással, csak szóljon, ha útmutatásra van szükség.

View previous replies…

Celdren

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
mi az 1. számú összetevő és hogyan jutunk hozzá? a fő összetevő

Spraypourmagicnotfound

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
mdmb-inaca, megvásárolhatja vagy szintetizálhatja

View previous replies…

janet@gmail

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Igen, útmutatásra lesz szükségem, ha az Ön webhelyéről vásárolok (MDMB - INACA ) , még mindig elérhető?
Mi a helyzet a minőséggel ?

flyrc

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
104
Deals
25
I would like to ask why you have used our photos without our consent, and on closer inspection some of the watermarks have not been completely erased, and as far as I know you are not a customer of mine!

RMstPIjV1D

CremdelaChem

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
1
HAH! This is what I said to them too, they lie and say it is their graphics, but you CAN SEE the ERASED watermarks. THIEF! Trying to use your image to pretend they are the seller.