Nagu KurtV ütles,uurige ja koguge infot, kus iganes saate. Mul on peidetud kaamera, mis näeb kõiki postiteenuseid läbi rullumas ja seal, kus ma olen, on meil 6 päeva nädalas samad kättetoimetajad ja nad jooksevad peaaegu täpselt samal ajal iga päev. Tutvustage end selle tüüpi asjadega, siis kui märkate midagi välja, võib see olla märk. Ma kasutan erinevaid naabrite aadresse, aga ma ikka hoian silma peal, kui midagi imelikku on. Maapiirkonnas on küll lihtsam, kui midagi või keegi tavalisest kõrvaline veereb läbi. Mul oli üks kord üks pakk, mis saabus 2 päeva hilinemisega "usps delay" tõttu ja see võis olla midagi, aga ma põletasin selle aadressi pärast seda igaks juhuks ära. Mul on ka üks inimene, kes võtab saadetisi vastu tasu eest, sinna saadan kõik suuremad tellimused. Neil on ainult nii palju aega jäänud elada, nii et niipalju kui nad on mures, neil on väga vähe kaotada, nii kaua kui ma annan neile mõned maiuspalad, jäävad nad õnnelikuks kui võimalik. Ma tean ka üht meest, kes töötab upsiga igal aastal novembris detsembris. Ta aitab mitut autojuhti toimetada ja ta kohtus eelmisel aastal ühe laheda inimesega, kes aitab nüüd. Dude annab talle teada, kui tellimus on tehtud ja juht jälgib pakki selle konkreetse nime ja aadressiga, skaneerib selle kui kätte toimetatud ja siis võtab selle koju ja dude läheb siis järele. See on üks parimaid tarneviise, mida ma olen veel näinud, sest nii oled sa 100% eemal radarist ja juhil pole muret. Kui pakki piiratakse, siis öeldakse talle sellest, sest see on tema marsruudil, ja pakk saadetakse tema tavalisel marsruudil asuvale juhuslikule nimele ja aadressile, nii et ei ole mingit seost kellegagi. Te peate lihtsalt veenduma, et teie müüja postitab selle konkreetse teenusega, muidu saab keegi suure üllatuse posti.