- Reaction score
- 149
Kõigepealt tervitused kõigile foorumi liikmetele.
Ma räägin teile veidi endast ja probleemidest, mis mul olid foorumis mõne sünteesi õppimise ja kohaldamise ajal. Ma arvan, et siinsed professionaalsed maa-alused keemikud lahendavad minu probleemidOlen uurinud kõiki siin foorumis jagatud sünteese ja mõningaid punkte, kus inimestel on probleeme umbes 1 kuu jooksul, ja olen vaikselt kogenud võimalikke probleeme, millega nad kokku puutuvad. Ma olen väga huvitatud amfetamiinist ja selle derivaatidest, sest ülikoolis õppisin osakonda. Seetõttu püüan ma teha uuringuid välismaistest allikatest ja saada soovitud teavet, selle asemel, et õppida idiootidelt, kellel on minu kodumaal diplom ja kes ei tea midagi.
Ma elan Türgis. Seetõttu on minu emakeel türgi keel. Mõnede tehingute puhul siin kasutatavad terminid on väga erinevad meie omadest. Ma ei saa aru, mida te mõnes sünteesis üritate teha. Internetis või foorumis on peaaegu võimatu otsida terminit või sõna, millest ma aru ei saa.
Ma leidsin alljärgneva sünteesi, mille kirjutasin siit foorumist. Kahjuks meie liige, kes seda sünteesi jagas, ei jaganud palju selgitavat teavet noortele keemikutele
Ilma pikema jututa kirjutan teile, lugupeetud professionaalsed õpetajad, küsimused allolevate ridade kõrvale / nummerdades panin osad. Oleksin tänulik, kui te vastaksite küsimustele nii, nagu ma neid nummerdasin.
4,8g PseudoE /1
2,5g RP
6g I2 /2
1,5ml H3PO4
õlivann
4 tundi refluks
pärast reaktsiooni:
150ml DH2O /3
lisada NaOH PH 12+ /3-1
100ml ksüleeni /3-2
pesta sooja, külma DH2O /4
eraldi lehter /5
+20ml DH2O /6
+20ml DH2O /6-1
lisada 35%HCL PH 7 /6-2
aurutada soojas /7
pestakse külma atsetooniga /8
ümberkristalliseerimine isopropüülalkoholis koos atsetooniga /9
jäetakse sügavkülma 12 tunniks
filtreeritakse.
MINU KUTSE:
1: Kas see on pseudoefedriin, mida me võtame välja ja paneme otse siin mainitud pseudoefedriini ravimitest, või on see puhas? (pillid, mida me võtsime karbist välja ja purustasime ilma igasuguse tegevuseta)... Kui see on ravim, siis millist ravimit soovitate ja kas on oluline, mitu mg see on? Pseudoefedriin (PEH) on meil mõnel ravimikarbil kirjas. Ma arvan, et PEH kirjutamine tähendab, et see on selle protsessi jaoks kasutu.
2: Joodi on siin mainitud. kuid I2 kirjutamine ajas mind segadusse. Kui ma oma õpetajalt küsisin, ütles ta, et see on joodiühend, aga ta ise ei tea. Mida tähistab see 2?
3: Kas me teeme pärast reaktsiooni toiminguid, mida me siin tegime, selles mullas, kus reaktsioon toimus, või peame seda eraldi klaasis tegema?
3-1: Niipalju kui ma aru saan, paluti meil tõsta pH-taset üle 12, kasutades selleks naatriumhüdroksiidi. Kui ma õigesti aru sain, siis öelge lihtsalt JAH SINU LOLLA
3-2: Kui me eelmises artiklis tõstsime pH-taset, siis miks me lisame uuesti hapet ja häirime pH-tasakaalu? Mis on meie eesmärk selle lisamisega?
4: Ma ei saa aru millestki, mis on selles artiklis tehtud, palun selgitage selgelt või postitage artikkel või video, kus ma saan õppida.
5: Ma ei saa aru millestki, mis on selles artiklis tehtud, palun selgitage selgelt või postitage artikkel või video, kus ma saan õppida.
6: kuhu me lisame
6-1: kuhu me lisame
6:2: Ma arvan, et see, mida me siin püüame teha, on segu neutraliseerimine HCl abil. (aga ma ei tea ikka veel, mis segu siia lisada)
7: mis on meie eesmärk seda teha ja millist segu me üritame aurustada
8: mis on pesemisprotsess külma atsetooniga ja miks seda tehakse? (Ma vajan selget selgitust, kuidas seda tehakse, sest see on olukord, mida ma õpin esimest korda.)
9: See on küsimus, mille kohta ma kõige rohkem selgitust soovin. Ma ei tea sellest midagi. Ma vajan selget selgitust, kuidas seda tehakse ja miks.
Ma arvan, et need on kõik küsimused, mida ma vajan. Tänan kõiki juba ette vastuste eest. Ja ma tahaksin ka märkida, et ma püüan aru saada peaaegu kõigist meie õpetaja G.Pattoni poolt jagatud sünteesidest, tehes märkmeid oma märkmikusse ja töötades nende kallal. Ma tegin märkuse oma märkmiku esimesele leheküljele, et te olete minu salajane kangelane.
Kui mind ühel päeval arreteeritakse, siis räägin vanglas kõigile oma sõpradele teiest.