Kui mul on mdma freebase, segan seda 1:2 valge atsetooni ja viin ph 2/3-ni ja panen selle 24 tunniks sügavkülma.
Aga midagi ei tule? Keegi saab mind aidata?
Teie suhtarvud on kõik valed, Te vajate ph vahemikku 7 - 6,5, sest teie PH on 2-3 teie pulber lahustub uuesti. Teie järgmine probleem on see, et te peate veenduma, et teie atsetoon on veevaba ja te vajate freebase'i ja atsetooni suhet 1: 4.
Ma arvan, et te ülehindate MDMA FB lahustuvust DCM-is, petrooleetris, heksanne'is ja sarnastes lahustites. Tegelikkuses on see umbes 3-4 ml neid lahusteid 1 g aluse kohta.
Kui ma saan sellest õigesti aru, tuleb T hoida 8-10C kogu segamisprotsessi ajal.
Milline on eeldatav jääkulu 20-30L mantliga reaktori puhul, mida kasutatakse pumba abil, mis on uputatud jäävanni? Või on see vale kontseptsioon ja parem suunata voolu elektrilise jahuti jaoks?
Teie meetodis kasutatakse metüülamiinigaasi, eks ole? Aga metüülamiin on kasutada metüülamiini HCI segu metanooliga, eks? Kas metüülamiini HCI asendamiseks saab kasutada metüülamiini lahust?
Kas te saate aru, et metüülamiinigaasi kasutatakse metüülamiini metanooli (MeOH) lahuse valmistamiseks? Mitte metüülamiinvesinikkloriidi metanoolilahust. Võite kasutada otse metüülamiini vaba aluse metanoolilahust.