- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Kui ma järgin seda sünteesi ja lõpetan selle, kas ma võin alustada selle blottimist oma lehtedele, et toota 200-300ug tabeleid või pean ma järgima William dampiersi sünteesi (link allpool), et mul oleks LSD, mida ma saan alustada blottimist paberitele.
William dampiersi süntees:
William dampiersi süntees:
LSD süntees lüserghappest PyBOPi kaudu.
Reagendid: Lüserghape (cas 82-58-6) 2,80 g; metüleenkloriid (DCM; CH2Cl2) 190 ml; N,N-dietüülmetüülamiin (cas cas 616-39-7) 1,81 g; PyBOP (cas 128625-52-5) 5,70 g; dietüülamiin (cas 109-89-7) 0,84 g; ammooniumhüdroksiid (NH4OH) 100 ml 7,5 M; naatriumvesinikkarbonaat (külm küllastunud vesilahus)....
bbgate.com
- Reaction score
- 1
Kui teil oleks vahendid või teadmised selle sünteesi teostamiseks, ei peaks te seda küsimust esitama.
See on üsna ohtlik ja keeruline protseduur, kasutades selliseid protseduure nagu katalüütiline hüdrogeenimine, mis nõuab eriseadmeid, rääkimata rajatistest ohtlike kemikaalide, nagu tionüülkloriid ja vesiniktsüaniid, käitlemiseks. Pealegi, kui te oleksite üldse põgusalt uurinud LSD tootmise kohta, siis saaksite aru, et see sünteetiline menetlus on salajase keemiku jaoks vaevalt kasulik, ja et enamik salajasest LSD tootmisest saab lüserghapet seotud (hallturult hangitud) ühendite hüdrolüüsist.
Ma soovitaksin lugeda läbi üldise keemia ja orgaanilise keemia õpiku ja alustada mõne teise ühendi lihtsama sünteesi. Tõenäoliselt tapate end, kui proovite seda sünteesi oma praeguste teadmiste tasemega.
See on üsna ohtlik ja keeruline protseduur, kasutades selliseid protseduure nagu katalüütiline hüdrogeenimine, mis nõuab eriseadmeid, rääkimata rajatistest ohtlike kemikaalide, nagu tionüülkloriid ja vesiniktsüaniid, käitlemiseks. Pealegi, kui te oleksite üldse põgusalt uurinud LSD tootmise kohta, siis saaksite aru, et see sünteetiline menetlus on salajase keemiku jaoks vaevalt kasulik, ja et enamik salajasest LSD tootmisest saab lüserghapet seotud (hallturult hangitud) ühendite hüdrolüüsist.
Ma soovitaksin lugeda läbi üldise keemia ja orgaanilise keemia õpiku ja alustada mõne teise ühendi lihtsama sünteesi. Tõenäoliselt tapate end, kui proovite seda sünteesi oma praeguste teadmiste tasemega.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Tänan ausa nõuande eest mees, selline noob-keemik nagu mina peaks jääma importimise juurde, kuni olen omandanud rohkem kogemusi