Alguses proovisin lahustada 40g Kratomipulbrit 200mL 5% äädikhappes, mis ei toiminud ootuspäraselt, sest see oli ikka veel tahke ja mitte lahustunud olekus, nii et lisasin veel 200mL hapet ja segasin segu paar minutit magnetilise segisti peal. Seejärel lisasin 200mL sooja/kuuma destilleeritud vett ja segasin veel 5-10 minutit.
Seejärel tegin NaOH lahuse (kuid destilleeritud vee asemel tavalise veega, sest ma ei mõelnud, et ka NaOH lahuses olev vesi peaks olema destilleeritud
) ja lisasin seda umbes 300mL, sest alguses kasutasin lahuses vähem NaOH-d ja pH ei tõusnud nii kiiresti. Viimane pH mõõtmine oli umbes 12-13, kus lahus oli tumepunase kuni pruunika värvusega.
Pärast seda lasin lahusel segada umbes tund aega ja hoidsin seda soojana magnetilisel segamislaual oleva soojendusplaadiga.
Seejärel lisasin umbes 40mL tolueeni, segasin hästi ja lasin kahel faasil paar minutit eralduda. Võtsin tolueeni faasi Pasteurpipette'iga (mis oli põrgulik protseduur, järgmine kord kasutan eraldussahvrit ) ja tilgutasin selle lamedasse Glas pyrexi. Ekstraheerisin veel kaks korda 40mL tolueeniga.
Lasin lahustil üle öö õues aurustuda ja siis kraapisin õhukese kihi, mis jäi alles habemenuga. Sain P
pulber, mis oli veidi tumedam kui pildil, mille ma postitasin.
Ma lahustasin pulbri Like 20mL atsetoonis, filtreerisin selle ja panin jälle Glas pyrexile. Pärast Acetoni lahustamist sain selle oranži pulbri, milles on mõned kristallid, mis lõhnab lilleline, nagu te kirjeldasite põhipostituses. Ma ei ole seda veel kaalunud, sest ma tahan teha veel ühe Acetoniga pesu, loodan, et saan paremad kristallid.