Ma tahan teha parimat kokaiini

Anto789546

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Hiiiii mu sõbrad ,
Ma tahaksin teha kokaiini, kuid probleem on selles, et minu riigis on kokalehti keelatud ja ma tahaksin teada, kust saaksin neid saada (mul on juba idee kasutada "Delisse kokapulbrit", kuid ma ei tea, kas see töötab) ka mul on juba kokaiini retsept olemas, kuid kui teil on parem, siis ärge kartke seda jagada
Tänan ette sõbrad :)
(ps: ma kasutan deepl nii et vabandust minu halva inglise keele eest (ma olen prantslane) ) )

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Kui Delisse kokapulber ja sisaldab kokaiini, on selle ekstraheerimine tõenäoliselt kallim, sest tee ise on hinnas

niko77

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tere,

Ma ei ole leidnud ühtegi teemat, kus räägitakse kokaiini valmistamisest ainult kokateega, ainult lehtedega ka, kuid minu riigis on see keeruline, kas teil on idee, kuidas ma seda teha saaksin ?

el chapo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Tere, mu sõber!

Ma `püüan parandada valemit, tehes pulbrist midagi nagu ``polüstüreeni``, nagu ma küsisin siin postituses, näete ka video. Võib-olla saame muuta kogemusi.

P.s: see toode ei ole minu ja minu inglise keel ei ole ka hea.

Attachments

• aZrTq2zJMw.mp4
    1.9 MB · Views: 0

WillD

Expert
Reaction score
1,056
kalaskaala hüdraulilise pressi all koos trükkimisega
Mxe12LUnIB

Vajalik on press ja metallvorm koos mustriga. Kas te räägite sellest?

el chapo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
I`ve kasutanud seda tööriista seni, üritab vajutada natuke vähem, kuid tekstuur ei ole sileda nagu see, on midagi kõva ja rabe. Sellepärast püüan ma`m muuta de valemit. Ma`le püüan näidata erinevust teises videos.

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Okei, ma eeldan, et

WillD

Expert
Reaction score
1,056
On olemas selline moment, et kristallid peavad olema umbes ühesuurused, ja muidu ei ole see pressitud nii, nagu peaks olema.

Last edited by a moderator:

el chapo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Vabandust, minu viga. Rohkem õppides sain ma märgata erinevust toodete vahel, millest ma rääkisin.

Video toode on puhas kokaiin ja teine oli ebapuhas pressitud koos teise logoga.

Tänan abi eest!

Navarroalfredo007

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Hi. Kokaiini tootmiseks on vaja suur kogus lehti 200 või rohkem Kg ühe kokaiini kohta .on võimalik kasvatada coca planta mitmes maailma osas .java saarel minevikus .ma näen Kesk-Ameerikas väikestes kogustes .vaja hulk maad ja töötajaid .seemned ei ole probleem kemikaalid sõltuvad riigist on rohkem või vähem dificult leida .geograafilise tsooni jaoks on Ecuador line rohkem või vähem koht kuhu minna .taim ise ei ole kahtlane aga kasvatada liiga palju võib-olla riskantne

Navarroalfredo007

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Valmistamiseks pulber Blocks on mitu võimalust kõige lihtsam on press Aga materjali kaotus kala skaala ja ei näe hea välja .sa pead tegema toote pasta .sa pead lahusti ja. Heat source .incandesent bulbs work great .the solvent sõltuvad tüüpi cuttyng kasutada toote ja telliskivi video ei ole puré lihtsalt on väga profesional töö .all bricks Yield rohkem kui 90%is suspicius to me .today you see 96%98% ei ole tõsi .when you test the product you find levamisole and in the last days Is More commun the phenacetyn .sa avastad levamisooli väga lihtne lihtsalt panna alkoholi väikesesse klaasi sa pead 96% alkoholi panna vähe toodet ja raputada vähe ja vaata klaasi põhja .sa näed midagi nagu Salt see on levamisool on keerulisem kujul leida seda toodet .making base .banking soda või ammoniaak on dame .dryng paberrätikutega ja lahustada atsetooniga ja panna üks tilk nítric acid 37% on ok .ja näete suur batón nagu kristallid langevad buttom vastuvõtja preferabre katseklaasi .see kristallid on levamisool .avastamiseks fenatsetiin on väga lihtne lihtsalt kaaluda toote ja leotada atsetoonis .kontrollida puhtuse atsetooni esimene vaja vaba wather .check whit pabertaskurätikud leotatud paber ja vaja kuivatada täielik väga kiiresti kui ei sisalda wather ja ei ole kasutatav .fenatsetiin lahustuda atsetooni te kaaluda uuesti kuiva materjali ja kui on midagi kadunud on fenatsetiin rohkem turvaline ei disscard atsetooni ja laske aurustuda näete jäägid Mesi nagu .Kui keegi vajab abi midagi sarnast ma olen rohkem kui hea meelega aidata samm-sammult teile saada sama tulemus video ma räägin hispaania liiga

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
36
1 kg tõeliste lehtedega saab valmistada 5-10 g lõikamata koksi.
Seal, kus ma olen asub grammi lõigatud koksi läheb 200-250USD, ja 1KG lehed saadetakse turvalisest riigist $ 120-$ 150. Üheks võtmeks on kookosetüvi, mõnedes neist on 1-1,5% kokaiini kuivaine massist , teistes on 0,25-0,5% kokaiini.
Nii et jah , suur kogus, mis on vajalik suureks ekstraheerimiseks, kuid isiklikuks kasutamiseks riikides, kus on vähe kokaiini ümber, on see ikkagi seda väärt 100%. Eriti kui seda 1/3 võrra vähendada. Hoidke ka osa lõikamata ja küsige 50% rohkem, see võib anda teile sammu üle teiste kokaiini müüjate teie piirkonnas.

DarkColombianito

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
4
Tere sõber, seda nii tehes võib olla hea mõte, kuid ma soovitan teil midagi meeles pidada, kokalehti eristavad väga hästi need, kes uurivad saadetisi, isegi kui te ei saa kokaiini otse, kui saate tekitada kõrgeid hoiatusi, kuna Te ei vaja väikest kogust, Ma olen Kolumbiast ja üks suur probleem on see, et see on vaevalt usutav, et keegi impordib siit mingit legaalset rohtu, seepärast kõik, mis erineb kohvist, söest ja toidust, tahavad seda kontrollida, sest see on lihtsalt ebatavaline ja kummaline, see on lihtsalt arvamus ja nõuanne, mida ma annan teile, et te võtaksite seda arvesse, kui ma saan teid aidata millegi muuga, ma olen siin.

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
36
jah, te kindlasti ei tohiks saata midagi, mis tekitab punaseid lipukesi, kuid enamikus riikides võib seda leida juba üle piiri. USA/AUS/CAN jne , meie poolel tuleb see läbi nagu iga teetoode, kui selle kolumbiast jne tuleb, siis tõstab see kohe punase lipu. aga kui te ostaksite kellegi teise riigi nagu USA im kindel, et see läheks läbi ilma probleemideta.

DarkColombianito

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
4

jah, see on tõsi, kui sa saad seda outhere ma arvan, et teil on nagu 90% rohkem tõenäosust see saabub whitout mingit probleemi.

marty€mcfly

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Hei, poisid, ma soovin toota oma kohta saagist ja tahaksin kasutada lehti. Tundub, et see tread on vana, kuid kui keegi saab aidata, oleksin tänulik!