Saadud tagasiside näide.
Ma sain proovi 4mmc see võttis ainult umbes 3 päeva, et jõuda minuni! Avatud pakend, mis oli suurepäraselt pakitud ja ohutu. 4mmc see ise oli pulbriline ka väikesed tükid kristallkivid ja killud. Pärast purustamist oli see mõnusalt kreemjas pulber ja omg see lõhn viis mind tagasi päevadesse, mil see oli seaduslik! Võttis paar rida whoa veidi silmade vesi ja öeldes vaibunud kiiresti armastas tilk, alao see oli testitud IV kaudu ja ma pean ütlema whoa, et on parem kui tulistamine kuni met koheselt eufooria pidi istuma maha lasta higi tilkuda ja siis esialgne kiirustamine mu silmad olid wobbling ja sügav hingamine pärast 10 minutit või nii sai üles rehüdratsioon. Stimuleeriv mõju, mis kestis pärast seda, hoidis mind väga keskendunud oma tööle ja maja korrastamisele jne. 10/10 väga soovitatav
kui sa tahad, et mkat vanadest päevadest see on just siin see ei ole kadunud see 4mmc on parim proov, mis mul on olnud hiljuti 4mmc mitte minu tavaline testimine ma peamiselt testida RCS nagu olnud rc kogukonna ja toodete 15 aastat. kuid hea meelega proovida midagi..